Ny FCK-skade i topscorers målshow

Robert Skov scorede yderligere to gange, da FCK besejrede New York City, men løverne blev også ramt af en ny skade

Hør ekspertpanelet vurdere transfervinduets bedste handler i Superligaen.

- Viktor er blevet på hotellet for at pleje en ny skade, som han er rendt ind i. Det er ærgerligt, men mere kan jeg ikke sige.

Sådan sagde Ståle Solbakken til Ekstra Bladet sidste weekend, og siden har FC København så vundet 4-0 mod Astana og spillet 0-0 mod Örebro uden at have landsholdsspiller Viktor Fischer i kamp.

Og søndag mod New York FC var Fischer heller ikke med. Til gengæld fungerede han som medkommentator for løvernes egen tv-kanal, der sendte kampen.

I stedet spillede Nicolaj Thomsen fra start på den venstrekant, som tidligere har været Fischers plads.

Men to minutter inde i anden halvleg blev også Thomsen skadet.

Nu er både Fischer og Thomsen skadet. Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix
Nu er både Fischer og Thomsen skadet. Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix
 

TV-billederne viste, hvordan Thomsen skar tænder, mens tv-kommentatoren talte om, at den Skagen-fødte slider tidligere har haft problemer med netop skulderen.

Og efter et par minutters kig fra læge og fysioterapeut på sidelinjen, så blev det besluttet, at Thomsen skulle skiftes ud, og i stedet kom unge Jonas Wind på banen.

Kort efter scorede Pieros Sotiriou efter hovedstødsoplæg fra Andreas Bjelland, men dommeren vinkede fejlagtigt for offside.

I stedet skulle løverne helt frem til 13 minutter før tid, før Superliga-topscorer Robert Skov knaldede 1-0-målet i nettet direkte på frispark. 10 meter uden for feltet sparkede han med et brækkende skud bolden op af nærmeste stolpe.

Og minuttet efter gjorde Skov det også til 2-0, da han huggede hårdt til en nedfaldsbold efter hjørnespark og fra tæt hold scorede på ny.

I mens luskede Viktor Fischer rundt og trænede for sig selv sammen med fysioterapeuten. Det var således kun første halvleg, han var på kommentatorpladsen, men her fik han både kaldt Rasmus Falk smuk, talt om Super Bowl og lovet, at han muligvis er med i forårets anden kamp mod Randers, men altså ikke i premieren den kommende søndag hjemme mod OB.

Sport og Spil Her er de billige fund til dit Super-managerhold

Benedikt Röcker bløder stadig efter sidste sæsons store skuffelse i Superligaen. Mareridtet i Horsens vil altid sidde i ham. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Brøndby-anfører: 'Guld-kollaps vil sidde i mig resten af livet'

Wes Edens skulle angiveligt være en del af den investorgruppe, der går efter FC København. Foto:  Cindy Ord/Getty Images Sport og Spil Ejer NBA-hold og Aston Villa: Her er manden, der vil købe FCK
 

Robin Olsen i aktion for Sverige mod Schweiz under VM. Kort inden kampen var han blevet informeret om interessen fra Roma, der endte med at købe svenskeren i FCK. Foto: AP Italiensk fodbold Forlod FCK for storklub: - Jeg tænkte på det i sengen

 

20 kommentarer
Vis kommentarer