Ny nedtur: Endnu en FCK-stjerne misser Brøndby-brag

Erik Johansson var lige kommet tilbage fra en lang skade, men må sidde over mod Brøndby IF

FC København Ståle melder stjerne ude til derby: - Vi har været ekstremt uheldige

Tilbage i august blev Erik Johansson alvorligt skadet, men i slutningen af april kom han tilbage og spillede to kampe mod AC Horsens.

Nu må Johansson se FC København spille det vigtige derby mod Brøndby IF fra bænken. Ligesom Federico Santander er den svenske midtstopper nemlig skadet.

- Santander fik en lille forstrækning i låret i Horsens og er lige nu kun 90 procent klar, så kampen i morgen kommer tre dage for tidlig for hans vedkommende. Men vi har en forventning om, at han er klar til AaB-kampen på søndag.

- Det samme gælder Erik, som også har lidt problemer med baglåret og derfor heller ikke er med i truppen til i morgen, siger Ståle Solbakken til fck.dk.

Også Erik Johansson er ude af derbyet mod Brøndby. Foto: Claus Bech / Ritzau / Scanpix
Også Erik Johansson er ude af derbyet mod Brøndby. Foto: Claus Bech / Ritzau / Scanpix
 

Det betyder, at Denis Vavro og Michael Lüftner givetvis kommer til at danne par i midterforsvaret i morgen.

- De to har været meget stabile her i foråret, og især i Denis har taget nogle vældig store skridt i forhold til det udgangspunkt han havde. De spillede også en rigtig god kamp senest mod Brøndby, så jeg er helt ubekymret ved at lade dem spille sammen igen, forklarer Solbakken.

- De tre sidste Derbyer har været helt jævnbyrdige og chancestatistikken har været meget lige, men de har haft den afgørende skarphed, hvor vi ramt træværk og brændt straffe. Jeg tror, det bliver lige så tæt og jævnbyrdigt i morgen, så de små marginaler kommer til at afgøre det. Så må vi bare prøve at tvinge marginalerne over på vores side, længere er den ikke.

FC København har tabt alle fire kampe mod Brøndby IF i sæsonen hidtil.

Mens FCK er ved at finde melodien på banen, sidder William Kvist fast udenfor. Han må nøjes med spilletid sidst i kampene. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Hele historien om Kvists store nedtur: Fra kaptajn til bænkevarmer

Kristina Ahnert elsker at bo ved vandet i Danmark. Hun kan slet ikke forestille sig at bo et andet sted. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Eksklusivt interview med Zornigers blogger-kæreste: Brøndbys fans er vanvittige

Hany Mukhtar blev hyldet foran Sydsiden efter 2-1 triumfen mod FCK. Brøndby er nu i en position, hvor klubben kan tillade sig at afvise bud på 20-25 mio. kr. for tyskeren. Der skal store penge på bordet, hvis han skal sælges i sommervinduet. Foto: Lars Poulsen. Sport og Spil Brøndby kan sige nej til store bud på Mukhtar

Tyske medier taler om tømmermænd OL-sølvvindernes åbningsnederlag. Dramaet mellem Danmark og Tyskland blev set af rekordmange tyskere. Foto: Jens Dresling Ishockey Kæmpe succes i Tyskland: Dansk straffe-krimi giver tømmermænd

123 kommentarer
Vis kommentarer