Nyt FCK-uheld: Amankwaa misser resten af sæsonen

Danny Amankwaa har sprængt akillessenen og er ude i op til seks måneder

(Arkivfoto: Ida Munch)
(Arkivfoto: Ida Munch)

Uheldene vælter ned over FC København, hvis lazaret tæller flere og flere profiler.

Mandag har Danny Amankwaa tilsluttet sig gruppen af skadede spillere, efter at talentfulde midtbanespiller var uheldig at lande forkert under gårsdagens kamp mod Randers FC.

Til at begynde med så det ikke ud til, at skaden var af alvorlig karakter, men efter en undersøgelse er man mandag blevet klogere, og dommen faldt desværre ikke ud til profilens fordel.

Således meddeler FC København via klubbens hjemmeside, at Amankwaa har sprunget sin akillessene og kan være ude i op mod et halvt år.

- Danny har desværre sprunget akillessenen og skal opereres en af de nærmeste dage. Det betyder en pause på op til 6 måneder, siger klublæge Morten Boesen.

Se også: Hårdt ramte Cornelius: Jeg har brug for tid

Lægen for den danske storklub har haft sit at se til over de seneste uger, eftersom uheldige Amankwaa langt fra har været alene om at komme galt af sted i den hvide trøje.

Det er ikke mere end to uger siden, at Andreas Cornelius brækkede anklen i en kamp mod Silkeborg, og i den forgangne uge var det så Youssef Toutouh, der ufrivilligt meldte sig ind i det sørgelige selskab, da han pådrog sig en knæskade i sejren over FC Nordsjælland.

Se også: Ny skade i FCK: Toutouhs sæson formentlig slut

Fælles for begge er, at de ligesom holdkammeraten Amankwaa som minimum misser resten af foråret og derfor ikke kan være med til at sikre FC København en god slutspurt på sæsonen.

Også for det danske U21-landshold er skaderne dårligt nyt, da sommerens EM-slutrunde i Tjekkiet som resultat af uheldene bliver uden deltagelse af den talentfulde trio.

Ligesom sine kolleger har Amankwaa dog reageret konstruktivt på den triste nyhed, omend han erkender, at resultatet af mandagens undersøgelse har været hårdt at sluge.

- Jeg er meget ked af det, men jeg har haft noget tid til at sunde mig, og nu er fokus på at komme tilbage så hurtigt som muligt og komme tilbage på mit gamle, høje niveau, siger Danny Amankwaa til tipsbladet.dk.

Se situationen, hvor Amankwaa kommer til skade, øverst i artiklen og genoplev den triste sekvens, hvor Andreas Cornelius brækker anklen her:

68 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere