OB henter tidligere FCM-profil hjem

Izunna Uzochukwu er tilbage i Danmark, hvor han vil spille OB tilbage i toppen af Superligaen

Izunna er tirsdag blevet præsenteret som ny OB-spiller. Han skal være med til at udfylde tomrummet efter Rasmus Falk. (Foto: Morten Wamsler/OB.dk)
Izunna er tirsdag blevet præsenteret som ny OB-spiller. Han skal være med til at udfylde tomrummet efter Rasmus Falk. (Foto: Morten Wamsler/OB.dk)

Izunna Uzochukwu er ny mand i OB, hvor han tirsdag er blevet præsenteret som ny spiller i truppen.

Den nigerianske midtbanespiller glæder sig over at være tilbage i dansk fodbold, hvor han tidligere har fejret store triumfer, og han håber, at han igen kommer til at spille med i toppen af Superligaen med OB.

- At komme tilbage til Danmark er kun godt for mig. Jeg tog til Rusland for at prøve noget nyt, men det gik ikke som jeg ønskede. Nu tager jeg til OB for at fortsætte min udvikling, så jeg kan blive endnu stærkere og måske få mulighed for at tage et nyt skridt igen, når min tid i OB slutter.

- Jeg har selvfølgelig udviklet mig i min tid i Rusland også, men som spiller og person har jeg ikke ændret mig Jeg vil hjælpe holdet med at opnå målene og være med til at sikre et godt sammenhold på banen, for det er også det, der vil hjælpe mig til at blive en endnu bedre spiller.

- OB er en af de store klubber i dansk fodboldhistorie, så det er et godt skridt for mig, og jeg håber at hjælpe klubben tilbage til toppen af dansk fodbold, og det er jeg sikker på, at der er gode muligheder for, siger Izunna Uzochukwu til ob.dk.

Se også: Efter Falk-transfer: FCK spiller vildt med musklerne

I OB glæder man sig ligeledes over tilgangen af Izunna Uzochukwu.

- Izunna er en rigtig dygtig spiller, som vi glæder os til at have i vores trup, og vi er glade for at vi er blevet enige om en relativt lang aftale. Han er arbejdsom og dygtig til at fordele og opbygge spillet fra sin plads på den centrale midtbane, og vi kender ham som en spiller med en stor vindermentalitet og stærk fysik.

- Han er en klar forstærkning af vores hold, og vi glæder os over at han kan være med i den sidste måned af vinteropstarten, så han og resten af truppen kan nå at lære hinanden godt at kende inden sæsonstarten 26. februar, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen.

Izunna Uzochukwu har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2019. Han kommer til klubben fra russiske Amkar Perm.

Izunna har i Midtjylland vist, at han har niveauet til Superligaen. Nu får han chancen for OB. (Foto: Jens Dresling)
Izunna har i Midtjylland vist, at han har niveauet til Superligaen. Nu får han chancen for OB. (Foto: Jens Dresling)
 

7 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere