Annonce:
Annonce:

Øl er okay ... men ikke flere rotter, tak!

Ludwig Augustinsson kunne grine ad det. Bagefter. Men i selve situationen var den svenske FCK-back temmelig rystet over nogle Brøndby-tilhængeres opførsel

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

BRØNDBY (Ekstra Bladet): På en eller anden facon var det lykkedes nogle at smugle fire døde rotter ind på Brøndby Stadion. Og på en eller anden facon mente de, at det skam var helt okay at kaste dem efter FCK’erne.

Så da Ludwig Augustinsson sammen med Benjamin Verbic efter en times spil linede op til et hjørnespark foran Sydsiden, fløj der fire skadedyr igennem luften.

Men heldigvis for de to FCK’ere var synderne lige så uskarpe som Pukki og Wilczek, og rotterne landede i græsset uden at have ramt deres mål.

- Jeg er på vej til at tage hjørnesparket, da jeg fornemmer, at der kommer noget bag mig. Jeg ser så, at det er nogle rotter. Rigtig ulækkert.

- Hvad tænker man, når der bliver kastet rotter efter én?

Annonce:

- Jeg var lidt i chok. Det er første gang, at jeg oplever sådan noget. Jeg har prøvet lidt øl og mønter … men rotter!, sagde Ludwig Augustinsson, der stod med et praktisk problem i situationen:

- Jeg spurgte dommeren, hvordan jeg skulle sparke, når der lå døde rotter på banen. Han sagde, at jeg skulle sparke dem væk, og det gjorde jeg.

- Jeg sparkede én væk, og Verbic sparkede en anden væk. Det var ulækkert, sagde den svenske landsholdsback og udbrød 'hvad skal man sige'.

Luttwe.jpg
Aldrig set det før
For hvad skal man sige? I tidens løb har der været mange effekter på banen i forbindelse med derbyerne mellem Brøndby og FC København, men det var første gang med rotter. Og forhåbentlig den sidste.

- Det var en ny oplevelse. Det var over grænsen, men så har man også prøvet det, og vi fik de tre point, så jeg er stadig glad, sagde Augustinsson, der ikke lod sig ryste af at have været mål for rottekastende fans.

Annonce:

- De prøvede nok at få mig ud af balance, men det lykkedes ikke. Jeg tog to gode hjørnespark, og vi vandt kampen, sagde svenskeren, der i minutterne efter tænkte det, som de sikkerhedsansvarlige på Vestegnen formentlig tænker, når de evaluerer kampen:

- Da rotterne kom ind på banen, tænkte jeg med det samme 'hvordan får man dem ind på stadion?' Der er jo visitation, og det må have været rigtig ulækkert have dem i lommen!

FCK-profiien var efter kampen kæk på sin Instagram-profil, hvor han lavede nedenstående opdatering. Lidt svensk humor ovenpå det klamme angreb.
Ludwig augustinssons instagram rotte

FCK's matchvinder Benjamin Verbic glædede sig over, at han kort efter rottekastet kunne svare igen med kampens eneste scoring.

- Når man tænker på, hvad der lige var skete ved hjørnesparket, gjorde det mig bare endnu mere glad. Rotter på banen. Det er for meget.

Annonce:

- Jeg har aldrig set det før, og jeg håber aldrig, at jeg kommer til at se det igen. Øl er okay, men rotter. Come on! Jeg kan godt li' at spille de her kampe. Der er en fantastisk atmosfære, men næste gang kun øl, ingen rotter, tak, sagde den slovenske kantkanon, der i 65. minut udnyttede Andreas Cornelius fornemme oplæg og headede sejren hjem til FCK.

Her scorer Verbic kampens enlige kasse:

Se tv-klippet her: FCK-spillere bombarderet med rotter

FCK ødelagde Brøndbys Mukhtar-fest

Mukhtar går voldsomt ned i løn: Et nemt valg for mig

Helt hold kan forsvinde fra Brøndby til sommer

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: