Officielt: Her er FCK's nye spiller

Så er det officielt. Sotirios Papagiannopoulos får fire år i FC København

Sotirios Papagiannopoulos tager fire år i Parken. Foto: FC København
Sotirios Papagiannopoulos tager fire år i Parken. Foto: FC København

I går fortalte Östersund FK's chef, Daniel Kindberg, at Sotirios Papagiannopoulos skifter til FC København, og nu melder Superliga-klubben selv ud, at han tiltræder på en fireårig aftale.

Det er en spiller, som klubben har fulgt længe, og som har imponeret, når han har optrådt for Östersund i Europa League, fortæller Ståle Solbakken.

- Vi er meget tilfredse med tilgangen af Sotirios, som har redskaberne til at blive en stærk FCK-stopper. Vi har kendt ham længe og var især imponerede af hans spil i Europa League. Han er hurtig, fysisk stærk og god med bolden, ligesom han har været med på internationalt niveau for både klub og landshold. Han har også været en del af en stor klub som PAOK i Grækenland og har den rigtige mentalitet til at være med i en klub, der spiller under pres. Vi ser meget frem til at arbejde med Sotirios, som vi er overbeviste om bliver et positivt bekendtskab for FCK, lyder det fra Solbakken.

Den 27-årige svensker med græske rødder glæder sig også til at tiltræde hos FC København, som han kalder skandinaviens største klub. Det er et stort skridt fremad, fortæller han til fck.dk.

- Jeg ser det her som et stort skridt frem i min karriere. Jeg har haft en fantastisk tid i Östersund, men nu ser jeg virkelig frem til den her store udfordring. FCK er Skandinaviens største klub og den bedste i et internationalt perspektiv. Det glæder jeg mig til at blive en del af, og jeg vil gøre alt, jeg kan for at hjælpe klubben til titler og succes. Det er en stor dag for mig, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang, siger Papagiannopoulos.

Papagiannopoulos får nummer fire i FC København og kan meget vel være landsmanden Erik Johanssons erstatning. Johansson er således på vej tilbage til Allsvenskan.

FC København Her er FCK's nye spiller - mangler kun lægetjek

Erik Johansson (th.), der her jubler sammen med Pieros Sotiriou efter en kvalkamp til Champions League, bliver formentlig snart Djurgården-spiller. Foto: Jens Dresling FC København Stjernen er tabt for FCK: Her er hans nye klub

FC København Ståles hemmelighed afsløret: Her er den dårlige FCK-nyhed

43 kommentarer
Vis kommentarer