På plads til derby: FCK-exit spøger

Sotirios Papagiannopoulos var ifølge et svensk medie til Stockholm-derby mellem AIK og Hammarby. Og AIK har interesse i FC København-spilleren, melder svenske Fotbolldirekt.se.

Sotirios Papagiannopoulos ser ud til at være på vej væk fra FCK, men der er et problem. Foto: Jens Dresling/Polfoto
Sotirios Papagiannopoulos ser ud til at være på vej væk fra FCK, men der er et problem. Foto: Jens Dresling/Polfoto

Godt nok kan han skrive dansk mester på cv'et, men første sæson i Danmark var ingen stor succes for svenske Sotirios Papagiannopoulos, der i det store hele var reserve i FC Københavns midterforsvar. Og når han så spillede, var han ikke specielt overbevisende.

Det kan denne sommer trække op til et skifte, for i hvert fald er der interesse fra hjemlandet for 'Sotte' der er blevet 28 år. Blandt de interesserede klubber er Stockholm-klubben AIK.

Og meget tyder på, at interessen er gensidig.

Det svenske medie Fotbolldirekt.se skriver, at den 28-årige landsholdsbobler blev spottet til Stockholm-derby mellem AIK og Hammarby, og AIK skal være interesseret i at tilknytte Papagiannopoulos, ligesom FCK ifølge mediet gerne vil slippe den 28-årige forsvarsspiller.

Sotirios Papagiannopoulos kan være på vej videre efter kun et enkelt år. Foto: Jonas Olufson
Sotirios Papagiannopoulos kan være på vej videre efter kun et enkelt år. Foto: Jonas Olufson
 

Et problem er dog, ifølge Fotbolldirekt.se, at Papagiannopoulos fik en stor signing fee, som udbetales over kontrakten, der løber frem til sommeren 2022. Beløbet skal være mere end fem millioner kroner. Og den skulle den 28-årige ikke bare være interesseret i at kaste over bord for at komme til AIK. Indtil videre har FCK og 'Sotte' ikke fundet en løsning på, hvad man gør med den signing bonus, skriver mediet.

AIK-sportschef Björn Wesström er ikke videre meddelsom, men afviser omvendt heller ikke interessen.

- Han er født og opvokset med AIK, så det er klart, at han kender til AIK. Det er vel ikke så underligt, at han ser vores kampe, siger sportschefen til Fotbolldirekt.se og forklarer:

- Jeg kommenterer ikke noget og kan kun sige, at han er FCK-spiller.

Det blev til 18 Superliga-kampe for Papagiannopoulos i sæsonen - det vil sige, at han spillede 50 procent af kampene i dansk fodbolds bedste række.

Semanya må løbe igen. Foto: Ritzau/ScanpixALESSANDRO BIANCHI Atletik Mand eller kvinde? Ny kontroversiel beslutning

Mikael Boman skifter klub. Foto: HENNING BAGGER/Ritzau Scanpix Randers FC Svensk angriber forlader Superligaen

FCK har netop vundet klubbens 13. mesterskab. Nu skal københavnerne kæmpe for at holde fast i Robert Skov - og for at komme i Champions League. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Sådan er Ståles transferplan

Lørdag blev Niels Frederiksen præsenteret som Brøndbys nye cheftræner. Foto: Kenneth Meyer Sport og Spil Det skal han lære - ellers bliver han aldrig elsket på Vestegnen

28 kommentarer
Vis kommentarer