Parken vil sende millionbøde videre til tidligere ledelse

Hvis Parken Sport & Entertainment får en bøde for kursmanipulation, vil ledelsen se på muligheden for at sende regningen videre til tidligere ledelse

Jørgen Glistrup (tv.) og Flemming Østergaard (th.) er involverede i den aktuelle sag (Foto: Mogens Flindt)
Jørgen Glistrup (tv.) og Flemming Østergaard (th.) er involverede i den aktuelle sag (Foto: Mogens Flindt)

Selskabet bag FC København, Parken Sport & Entertainment, kan få en stor millionbøde, hvis tidligere formand Jørgen Glistrup og fem andre dømmes i en sag om kursmanipulation. De seks personer er anklaget af Bagmandspolitiet for kursmanipulation, og dømmes de, kan det også betyde, at Parken S&E får en bøde. Den bøde har Parken S&E dog ikke i sinde at betale selv.

I et interview med Børsen fortæller nuværende formand John Dueholm, at man vil se på muligheden for at sende regningen videre til Jørgen Glistrup og de andre anklagede.

- Er der mulighed for at kunne hente en eventuel erstatning efter erstatningsansvarsloven, så kommer vi også til at gøre det. Det er vi forpligtet til som selskab og som bestyrelse, siger John Dueholm til Børsen.

Sagen drejer sig som sagt om kursmanipulation fra november 2007 til oktober 2008. Der kan idømmes bødestraf, ligesom fængselsstraf også er en mulighed, da de involverede er anklaget under særligt skærpende omstændigheder.

Krimi Papiret som fik politiet på sporet af Don Ø

Foto: Casper Dalhoff Krimi Don Ø før retssag: Lad os få det overstået

0 kommentarer
Vis kommentarer