Annonce:
Annonce:

Poulsen om albuestød: Jeg skal tælle til tre!

– Jeg vidste med det samme, at jeg trykkede på en knap, fordi det tidligere var sket mod Sverige, og jeg var selvfølgelig pisseirriteret, siger karantæneramte Christian Poulsen

Christian Poulsen trasker fra banen efter sit røde kort på Farum Park (Foto: Lars Poulsen).
Christian Poulsen trasker fra banen efter sit røde kort på Farum Park (Foto: Lars Poulsen).
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Han skulle have været med, når FC Københavns spillere i aften klokken 19.30 går ind på Parkens græstæppe for at møde Silkeborg i vicemestrenes desperate kamp for at forsøge at hænge på FC Midtjylland i Superligatoppen.

Men et efterhånden meget berømt albuestød mod Nordsjællands Emiliano Marcondes for halvanden uge siden, har sendt Christian Poulsen i skammekrogen med to karantænedage.

I videoklippet herunder kan du se Christian Poulsen undskylde i FCK's spillerbus:

Da han samtidig er spærret i FCK’s Europa League-kampe, vil der maksimalt være to kampe tilbage af eks-landsholdsspillerens efterår – en pokalkamp i Greve og så Superliga-braget mod FC Midtjylland. 

Ikke lige den start på ’det nye fodboldliv’, Poulsen havde håbet på, da han for et par måneder siden skrev under med FCK.

Annonce:

– Bortset fra den episode mod FC Nordsjælland, er jeg rigtig glad for at være hjemme. Vi leder stadig efter en permanent bolig, men vi har fået børnene i skole og på den sportslige front nyder jeg virkelig at komme til træning hver morgen, siger Christian Poulsen, der stadig har svært ved at forklare overfaldet på Marcondes med andet end ’overtændthed’.

I videopklippet herunder ser man en irriteret, men dog fattet Ståle Solbakken redegøre for Christian Poulsens dumhed på Farum Park:

– Jeg vidste med det samme, at jeg trykkede på en knap, fordi det tidligere var sket mod Sverige og jeg var selvfølgelig pisseirriteret.

– Bagefter prøvede jeg at analysere ’hvorfor?’. Det var min første kamp fra start. Tre dage inden havde vi tabt 4-0 til Club Brugge. Der var to uger til næste FCK-kamp på grund af landskamppausen, og jeg ville bare gerne ind og gøre en forskel. Og det kan man sige, jeg gjorde!

– Desværre have jeg slet ikke det der ’tæl til tre’ med i mine overvejelser. Det må jeg huske.

– Hvad gør du rent konkret for at lægge episoden fra Farum Park bag dig?

Annonce:

– Den episode har fået mig til endnu mere at ville det og gøre mit bedste. Jeg har altid arbejdet hårdere, når jeg har mødt modgang i min karriere. Jeg vil gøre alt for at holde mig fit, når min karantæne er overstået og så handler det ellers for mit vedkommende om at se fremad. Det begynder på træningsbanen, siger Christian Poulsen, der netop for den egenskab – evnen til at gå forrest til træning – høster en masse ros fra holdkammeraterne.

– Jeg er da glad for, at der er nogen, der synes, at det jeg bidrager med, har en positiv indflydelse i truppen.

– Jeg er faktisk en ret social person. Jeg er også meget målrettet.

– Jeg vil gerne være med til at præge tingene på en positiv måde. Jeg føler mig værdsat herude, og det giver en endnu større lyst til at bidrage til truppen.

– Selv i dag (i torsdags, red.) var der 12-14 spillere, der kom og lavede deres egne øvelser, inden træningen begyndte. Det er en positiv attitude. Så skal jeg som sagt bare selv huske at tælle til tre en gang imellem!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: