Ramt af skade: FCK skuffer i første testkamp

Lyngby var en for stærk mundfuld for FC København onsdag

Tariq Mikkel Khan / Ritzau Scanpix
Tariq Mikkel Khan / Ritzau Scanpix

Det danske mandskab FC København havde en skidt sidste sæson, hvor det ikke blev til nogen titler, og hvor holdet sluttede som nummer fire i Superligaen. Klubben nåede dog akkurat lige at sikre sig en plads i Europa, så 2018/2019-sæsonen kan potentielt byde på mange spændende kampe for FCK.

Men der er stadig et stort stykke arbejde for Ståle Solbakkens mandskab, der onsdag spillede første testkamp forud for den nye sæson, der starter med et opgør mod finske KuPS i Europa League-kvalifikationen den 12. juli. FCK tabte onsdag med 2-3 til Superliga-nedrykkerne Lyngby i en kamp, hvor 'Løverne' var uden landsholdsspillerne, der stadig er med til VM.

FCK stillede ellers med et stærkt hold fra start, der dog havde de unge spillere Mads Roerslev, Carlo Holse og Jonas Wind i startopstillingen. Sidstnævnte blev dog skadet i første halvleg og erstattet af Andreas Kirkeby.

Gustav Marcussen bragte Lyngby foran med 1-0, inden Robert Skov udlignede på et straffespark. Indskiftede Andreas Kirkeby gjorde det til 2-1 inden pausen, men Jeppe Kjær udlignede til 2-2 i tillægstiden af første halvleg.

I anden halvleg kom flere unge spillere som Marcus Korang, Niklas Vestergaard, Mohamed Daramy og Luka Radic ind, men de måtte se Daniel Stückler score til slutresultatet 3-2 til Lyngby med fem minutter igen.

Stückler er i øjeblikket på prøve i Lyngby, efter hans aftale med Helsingør løb ud denne sommer. Stückler spillede i Lyngby, inden han i 2014 skiftede til Brøndby.

FC København rejser på træningslejr senere i denne uge, hvor der venter flere testkampe.

FC Nordsjælland besejrer mesterhold

Alle VM-heltenes lønninger: Han tjener mest på landsholdet

Seneste nyt

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.