Ramt af skade: FCK uden endnu en stjerne i premieren

Dame N'Doye har pådraget sig en mindre forstrækning og kommer derfor ikke i aktion søndag mod OB. Jonas Wind afløser senegaleseren i FCK-angrebet

Dame N'Doye er ude mod OB. FCK-angriberen har pådraget sig en forstrækning. Foto: Jens Dresling
Dame N'Doye er ude mod OB. FCK-angriberen har pådraget sig en forstrækning. Foto: Jens Dresling

FCK-manager Ståle Solbakken må undvære Dame N'Doye i forårspremieren mod OB.

sin hjemmeside skriver klubben i en ganske kortfattet meddelelse, at den senegalesiske angriber har en mindre skade og derfor går glip af opgøret mod fynboerne.

Dame N'Doye har pådraget sig en mindre forstrækning, men den giver ikke anledning til panik, og angriberens fravær bliver næppe af længere varighed.

Dame N'Doye har spillet samtlige 20 Superliga-kampe for FCK i denne sæson og startede inde i sidste test mod New York City FC.

Den hovedstødsstærke senegaleser dannede angrebsduo mod Pieros Sotiriou i opgøret mod amerikanerne, som blev vundet 2-0 på to scoringer af Robert Skov.

Mod OB bliver han efter alt at dømme erstattet af Jonas Wind, som er det alternativ, som Ståle Solbakken har lige nu.

Viktor Fischer kan også spille helt i front, men i lighed med N'Doye er han ikke aktuel til søndagens forårspremiere mod OB i Parken.

Han forventes dog at kunne komme i betragtning til forårets anden kamp, som er ude mod Randers FC.

FCK's Peter Ankersen og FCM's Marc Dal Hende i hård kamp om bolden i en kamp i efteråret. I foråret kommer de to til at slås om guldet. Foto: Anita Graversen Sport og Spil Klar, parat, Superliga-start: Sådan står klubberne inden foråret

Intl. fodbold Storklub i flammer - mindst ti dræbt

Nantes-spillerne viser en t-shirt med billedet af Emiliano Sala efter ligakampen mod Saint-Etienne 30. januar. Foto: Stéphane Mahé/Reuters/Ritzau Scanpix Premier League Hjerteskærende besked til Sala: 'Jeg elsker dig, tito'

20 kommentarer
Vis kommentarer