Annonce:
Annonce:

Revser FCK: - Mødte ind til en kæmpe rodebutik

Den nu fyrede Head of People and Culture i FCK, Christian Engell, har i et Facebook-opslag været ude med kritiske røster af hovedstadsklubbens forfatning i tiden efter Ståle Solbakken

FC Københavns bestyrelsesmedlem William Kvist ses her med mentaltræner Christian Engell under en træningskamp mellem FC København og Lyngby Boldklub på FCKs træningsanlæg. Foto: Rune Mathiesen/Ritzau Scanpix
FC Københavns bestyrelsesmedlem William Kvist ses her med mentaltræner Christian Engell under en træningskamp mellem FC København og Lyngby Boldklub på FCKs træningsanlæg. Foto: Rune Mathiesen/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Først røg Jess Thorup, og nu har endnu en af William Kvists udvalgte fået sparket i FC København.

Tirsdag eftermiddag oplyste klubben, at man har valgt at stoppe samarbejdet med Christian Engell, der har haft ansvaret for det sportspskylogiske område i knap og nap to år.

I pressemeddelelsen var ordene fredelige, men i et opslag på Facebook har Engell nu været ude med en stikpille til hovedstadsklubbens forfatning, da han kom til i december 2020.

Annonce:

'Da jeg tiltrådte i FCK for små to år siden, mødte jeg ind til en kæmpe rodebutik. Faciliteterne var elendige, store dele af trup­­­pen udhungret, relationerne mellem A-holdet og talentafdelingen var stort set ikkeeksisterende. Selv­for­stå­el­­sen var enorm, men fundamentet var revnet, hullet og itu', skriver han i opslaget, og kritikken er formentlig rettet mod den daværende ledelse med blandt andre Ståle Solbakken, der blev fyret oktober 2020.

Ekstra Bladet har efterfølgende været i kontakt med Christian Engell, der fortæller, at han ikke har mere at tilføje.

Engell kom til fra ærkerivalerne Brøndby IF. Men efter fastansættelsen af Jacob Neestrup har klubben nu valgt at gå i en ny retning, og ifølge Engell selv er det en beslutning, han har fuld respekt for.

'Men klubben er et langt bedre sted, end den var for to år siden. I to år, har jeg, med gode folk hele vejen rundt, været med til at vende mange sten. Jeg blev den næste sten, der skulle vendes. Fuld respekt for det. Og for den beslutning, Jacob Neestrup har truffet'.

Det tyder på, at Jacob Neestrup gerne vil have sine egne folk ind. Det er i hvert fald, hvad den sportslige chef Peter 'PC' Christiansen antyder i fyringens pressemeddelse. 

Annonce:

'Med ændringen i det sportslige setup, har vi valgt, at vores veje skal skilles nu. Vi ønsker Christian alt det bedste fremover og siger endnu engang tak for hans store arbejde i det daglige,' siger Peter Christiansen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Læs også:

Flere kvæstede: Brøndby-hooligans overfaldt deres egne

Sådan endte kvinder hos voldtægtssigtet topspiller

Løvernes nye konge: Temperament, taktik og verbale tæsk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: