Rørt FCK-kaptajn: Jeg kommer til at savne det

Thomas Delaney har spillet sin sidste superliga-kamp i Parken i denne omgang

PARKEN (Ekstra Bladet): De trofaste FCK-fans sagde både farvel og på gensyn.

Thomas Delaney spillede mod Randers FC sin (foreløbigt) sidste Superliga-kamp i Parken og blev fejret efter alle kunstens regler. 

Det kunne kun være ham, der blev kampens spiller, og blandt de mest trofaste fans på B-tribunen blev et banner rullet ud: ’Sektionen siger på gensyn kaptajn!’.

FCK buldrer mod guldet: Sætter imponerende Superliga-rekord

Om det bliver et gensyn, vil kun tiden vise, men et smukt farvel blev det, og kaptajnen måtte tørre øjnene mere end én gang, da han efter 1-0-sejren fik en storslået afsked med sang, fyrværkeri og videohilsner fra fans og medspillere.

– Det her sted. Jeg kommer til at savne det … sagde den 25-årige ærke-FCK’er til de over 12.000 tilskuere i Parken.

Se Delaneys rørende afsked:

Stemmen var ved at knække over, og det er også hele hans barndom, ungdom og voksenliv, som han nu siger tschüss til for i stedet at tage til Werder Bremen.

Superliga-rekord

Han fik ikke scoret i aftes i nationalarenaen, men kan rejse til den nordtyske Bundesliga-klub som medindehaver af endnu en Superliga-rekord.

FCK har nu spillet 22 ligakampe i træk uden nederlag. Før opgøret mod kronjyderne delte Ståle Solbakkens mandskab rekorden med et par tidligere FCK-årgange og Brøndby. 

58956604.jpg 

Men nu er de blå-gule streget ud på rekordtavlen. Det passer nok også Delaney meget godt, selv om hans bedre halvdel, Michelle, som bekendt er Mike Jensens søster og Henrik Jensens datter.

Det var ikke, fordi FCK spillede champagnebold i Thomas Delaneys afskedskamp, men de gjorde, hvad de skulle. 

Holdt Randers væk fra chancer og skabte selv én i ny og næ. Andrija Pavlovic burde have scoret til 2-0 efter en times spil, men helkiksede i helt fri position og fik hele Parken til at sukke dybt. Av, for en afbrænder.

Men de kunne juble efter slutfløjt, selv om det nok ikke kun var Thomas Delaney, der kneb en tåre i Parken, da det hele var forbi ...

Cornelius gør lyncomeback: Skal finde god rytme

DBU med klar besked til vrede FCK-fans

Se FCK's smukke gestus til fodbold-ofrene fra flystyrt

Spillet om Ståle: Her er hans muligheder

17 kommentarer
Vis kommentarer