- Rolig, Ståle! Han har bare ondt i løgene

FCK vandt 4-2 over AaB, men for nyindkøbet Benjamin Verbic var det alligevel ingen ubetinget morsom aften. Se her, hvordan en flyvsk fod rammer ham det helt forkerte sted og sender ham til tælling

Benjamin Verbic i aktion for FCK. (Foto: Claus Bonnerup/Polfoto)
Benjamin Verbic i aktion for FCK. (Foto: Claus Bonnerup/Polfoto)

Det sidste sted, en mand ønsker at blive ramt, er i det berømte klokkeværk.

Det var dog lige præcis dét, der skete for Benjamin Verbic, da han ærgerrigt forsøgte at erobre bolden i mødet mod AaB søndag eftermiddag - til stor underholdning for holdkammerat William Kvist.

Se også: FCK-kant forventer ketchupeffekt efter første scoring .

- Rolig, rolig, det er bare her, den er gal, gestikulerer William Kvist på fineste facon, mens han tog sig til skridtet. Den københavnske lægestab vil ellers gerne komme kanten til undsætning, men Kvist signalerer, at det ikke er alvorligt.

Mens Verbic syntes at overse morskaben, fandt Kvist det tydeligt underholdende, hvordan Verbic blev nedlagt - og danskeren havde svært ved at holde masken, da han skulle fortælle bænken, hvad der var galt. Det var da også bare slaget, og efter at have sundet sig kunne sloveneren fortsætte.

Se det underholdende klip i videoen øverst i artiklen

Efter fire år i NK Celje kom Verbic i sommerpausen til FC København, hvor han har skrevet en fireårig kontrakt.

Sidste år blev han kåret som årets spiller i den slovenske liga efter at have scoret 12 mål og lavet 11 assists, og forventningerne var derfor enorme til den blot 22-årige fløj, da han kom til løvehulen på Østerbro.

Se også: Ståle skælder fans ud: Stå bag holdet!

Verbic blev straks udset en startrolle, men indtil videre har han fået en blandet start på tilværelsen i det danske.

Med fire mål i sine første seks kampe startede han glimrende, men siden har han haft svært ved at genfinde målformen, og da AaB gæstede Parken, var sloveneren ikke blandt de 11 foretrukne.

TV: Sloveneren har givet prøver på sine talenter. Det gjorde han blandt andet mod Jablonec, hvor han med et dommedagsdrøn bragte FCK foran.

33 kommentarer
Vis kommentarer