Annonce:
Annonce:

Rystet FCK-keeper: Utilgiveligt

- Vi kan ikke score på vores chancer og lukker dumme mål ind - det er historien kort fortalt, sukkede Stephan Andersen efter 2-1-nederlaget til HJK Helsinki

For tredje Europa League-udekamp gang på stribe lukkede Stephan Andersen mål ind i dommerens tillægstid (Foto: Tariq Mikkel Khan).
For tredje Europa League-udekamp gang på stribe lukkede Stephan Andersen mål ind i dommerens tillægstid (Foto: Tariq Mikkel Khan).
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

HELSINKI (Ekstra Bladet): Han plejer at have et smil på læben og en frisk kommentar, når han møder pressen i interviewområdet kaldet mixed zone. Men ’plejer’ var ligeså stendød som FCK’s Europa League-muligheder og glimtet i Stephan Andersens øjne.

For tredje gang i ligeså mange udekampe i dette efterårs europæiske gruppespil smed FCK point i dommerens tillægstid. De bommerter kan sort på hvidt omregnes til fire point, der igen er lig med på ene side forskellen på fortsat at leve i håbet og så på den anden side kun at have en perspektivløs kamp tilbage mod Torino i pissekolde København om små to uger.

Solbakken efter EL-exit: En ond cirkel

- Det er jo forfærdeligt. Vi spillede en frygtelig første halvleg, kom rigtig godt igen efter pausen, hvor vi styrede begivenhederne, og skabte vel syv 100 procents chancer, hvor vi bare skulle score.

Annonce:

- Da vi så endelig fik puttet den i kassen, gik der vel ikke meget mere end et par minutter, før der igen blev scoret mod os. Det er utilgiveligt, sukkede Stephan Andersen, der ganske kort opsummerede, hvorfor københavnerne står noteret for blot fire point efter fem gruppespilskampe.

Ineffektive FCK sendt ud af Europa

- Vi kan ikke score på vores chancer og lukker lidt dumme mål ind. Det er historien kort fortalt.

- Sæsonmålet er stadig, at vi skal jagte DM-guldet, selv om vi stadig er rigtig langt efter i Superligaen. Det er ikke ovre endnu.

- Nu har vi to rigtig vigtige kampe i Superligaen og der skulle vi gerne have nogle gode resultater, inden vi går på juleferie, sagde FCK-keeperen og lignede lige dér i gangene under Sonera Stadium en mand, der glædede sig til netop juleferien.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: