Så meget scorer FCK på sin topscorer

Feyenoord betaler ifølge Ekstra Bladets oplsyninger et sted mellem 26 og 30 mio. kr. for de danske mestres landsholdsangriber Nicolai Jørgensen

FC København tog sig godt betalt, da de fredag sagde farvel til Nicolai Jørgensen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger betaler Feyenoord over 26 mio. kr. for de danske mestres topscorer.

Som altid er transfersbeløb ikke noget, som klubberne taler højt om, men salgsprisen på den 25-årige danske landsholdsangriber skulle være i omegnen 3,5 til 4 mio. euro (26 til 30 mio. kr.).

Dertil skal så lægges bonusbetalinger, hvis Jørgensen får succes i sin nye hollandske klub.

Nicolai Jørgensen havde kun ét år tilbage af sin kontrakt med københavnerne, og det har hele tiden været planen, at han skulle sælges denne sommer.

Italienske Atalante og Lazio viste interesse for angriberen, og en spansk midterklub var på et tidspunkt også inde i billedet.

Men Feyenoord har handlet hurtigt og lagt det beløb, der fik FCK-manager Ståle Solbakken til at nikke.

- Samlet set lykkedes vi med den plan, vi lavede sammen, så det her en succeshistorie for alle parter, siger Ståle Solbakken.

Nicolai Jørgensen får fem år – og trøje nummer ni – i Rotterdam-klubben, der tidligere har haft blandt andre Jon Dahl Tomasson, Ivan Nielsen og John Eriksen på lønningslisten.

Feyenoord sluttede i sidste sæson som nummer tre i Æresdivisionen, men var ikke i nærheden af mesterskabet 21 point sluttede trationsklubben efter PSV.

Feyenoord vandt senest mesterskabet i 1999, så kan Nicolai Jørgensen hjælpe med at sparke guldet til Rotterdam, vil han blive helt på De Kuip.

Her kommer han til at mærke en fantastisk opbakning. Feynoord havde i sidste sæson fuldt hus – 47.500 – til samtlige sine hjemmekampe i Æresdivision.

Nicolai Jørgensen nåede at score 51 mål i 137 kampe for FCK, der allerede har hentet hans afløser: Serbiske Andrija Pavlovic.

Se interview med FCK's nye bomber her:

48 kommentarer
Vis kommentarer