Santander: Stolt af, jeg scorede med fødderne

Federico Santander fortæller, at han er stolt af, at han scorede med fødderne for første gang i sæsonen mod AaB i Parken i går aftes

FC Københavns Federico Santander har et fremragende hovedspil, men mod AaB var det fødderne, der kom i fokus. (Foto: Lars Poulsen)
FC Københavns Federico Santander har et fremragende hovedspil, men mod AaB var det fødderne, der kom i fokus. (Foto: Lars Poulsen)

De fleste havde nok regnet med en lige kamp, da AaB kom på besøg i Parken søndag aften. Det blev imidlertid meget mere ujævnbyrdigt, end man lige skulle tro. Københavnerne fejede al modstand af banen og besejrede sikkert aalborgenserne med 6-2 i en kamp, hvor gæsterne ikke lignede sig selv.

Efter kampen fik FCK TV en snak med argentinske Federico Santander, der lavede to kasser mod mandskabet fra Nordjylland. Han havde følgende at sige:

- Jeg er enormt glad - ikke kun, fordi jeg er i fokus, men også fordi vi som hold har spillet rigtig godt mod en direkte rival. Mine mål er utrolig vigtige. Indtil denne kamp havde jeg kun scoret mine mål i luften, men i dag fik jeg lavet mål med begge mine fødder, og det er jeg meget stolt af.

FCK møder på onsdag aften problemramte Randers FC i pokalturneringens kvartfinale.

9 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere