Annonce:
Annonce:

Se prisen her: Det forlanger FCK for Okore

Jores Okore har fået et prisskilt på fire millioner kroner - han skal væk i sommerens transfervindue

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

For ét år siden fik FC København Jores Okore ganske gratis, da han forlod rodebutikken i Aston Villa oven på tre sæsoner, hvor det startede lovende men sluttede i det rene kaos.

Okore var lykkelig for at slippe væk fra kaoset i Aston Villa. Nu skulle karrieren genstartes i FCK. Men det gik ikke, som Okore kunne ønske sig. Opholdet i FC København blev aldrig den kickstart på karrieren, fordi FCK i sidste sæson havde klubbens måske bedste stopperpar til dato - Mathias Zanka Jørgensen og Erik Johansson.

Annonce:

Til trods for Ståle Solbakken fik forsvarsspilleren ganske gratis, er FC København ikke parat til at give Jores Okore løbepas. Midtstopperen, der blot står noteret for otte kampe i FCK-trøjen i sidste sæson, har - ifølge Ekstra Bladets oplysninger - fået et prisskilt på fire millioner kroner, når han nu skal videre fra de danske mestre i sommerens transfervindue.

Lige nu er Jores Okore på træningslejr med FCK i Østrig, hvor han i søndags fik 28 minutter i testkampen mod Sturm Graz. Men den 24-årige stopper skal ikke forvente en lys og lovende fremtid i den kommende sæson hos mestrene.

Nej til Tyrkiet

Nikola Juric, der er agent for Jores Okore, skal finde en ny klub til stopperen her i sommerens transfervindue.

- Vinduet er lige åbnet, så vi tager det helt roligt. Spilletid for Jores er det vigtigste her og nu. Han skal finde et sted, hvor han bliver fast mand. Vi er åbne for det hele, men har fokus på udlandet, siger Nikola Juric, der uddyber:

- På nuværende tidspunkt har jeg afvist flere henvendelser fra tyrkiske klubber. Det mener vi ikke er interessant, fastslår agenten.

Med et aktuelt prisskilt på fire millioner kroner er Okores værdig faldet i forhold til 2013, da han skiftede til Aston villa. Dengang kostede han i

Annonce:

omegnen af 32 millioner kroner. Siden blev der efter hans første succesfulde tid i Premier League talt om hans prisniveau lå på 200 mio. kr. Men så fulgte nedturen i Aston Villa og skiftet til FCK. Nu skal karrieren kickstartes for den 24-årige stopper.

FCK-profil gik fra himmel til helvede: Nu taler han ud om nedturen

Solbakken: Okore taler med en anden klub

Bedst og værst: Her er dommen over FCK's super-sæson

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: