Annonce:
Annonce:

Se tallene: Her er FCK bedst i hele Europa

FC København har kun tabt to ud af 53 kampe i denne sæson. Dermed er københavnerne det hold i hele Europa, der har tabt færrest gange

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

I FCK-kredse er diskussionen i fuld gang. Er dette det bedste hold, som FC København nogensinde har haft?

2010/11-holdet er en hård modstander i den diskussionsdyst, men på i hvert fald ét punkt kommer Ståle Solbakkens nuværende mandskab til at slå 'Grønkjær-holdet' fra først i årtiet. 

2016/17-mandskabet har været meget sværere at slå. I 2010/11 tabte FCK's suveræne mestre syv kampe i løbet af sæsonen. To i Superligaen, én i pokalturneringen og fire i Europa. 

Det har klubbens nykårede mesterhold gjort markant bedre. FCK har ikke tabt i Superligaen, de er klar til pokalfinalen, og i europæisk sammenhæng er det kun Leicester og Ajax, der har formået at besejre københavnerne.

Annonce:

Muligheden for den 'perfekte sæson' lever fortsat og faktisk er FC København det hold i hele Europa, der har tabt færrest gange i denne sæson. Det viser den opgørelse, som talknuserne fra Gracenote Denmark har lavet til Ekstra Bladet.

61038323.jpg
Med blot fire kampe tilbage af sæsonen har FCK god mulighed for at snuppe prisen som det europæiske hold, der går gennem 2016/17 med færrest nederlag.

Lige nu er Shakhtar Donetsk noteret for tre nederlag, mens FC Porto (fire nederlag) og Real Madrid (fem nederlag) er på de følgende pladser.

Det ukrainske mesterhold og den portugisiske storklub har dog bare spillet henholdsvis 41 og 43 kampe i denne sæson, mens FCK er oppe på 53 opgør i 2016/17.

Langtfra alle har været mod prangende modstandere, men hvordan man end vender og drejer det, er det imponerende kun at have tabt to kampe.

Mod Leicester i Champions League var det endda kun en stor Kasper Schmeichel-redning i sidste minut, der sikrede englænderne sejren. 

Reelt er det kun i Europa League 1/8-finalen i Amsterdam mod Ajax, at Ståle Solbakkens mandskab har været udspillet og chanceløse.

Annonce:

- Vi har spillet over 50 kampe og tabt to gange. Det siger vist det hele, som den norske manager sammenfattede FCK's sæson, da mesterskabet for halvanden uge siden kom i hus.

FCK har efter 33 kampe hentet 81 point – præcis det samme som 2010/11-holdet – og har tre kampe tilbage i Superligaen: FC Midtjylland (ude), Lyngby (ude) og SønderjyskE (hjemme).

Derudover møder de Kristi himmelfartsdag Brøndby i pokalfinalen i Parken. Finalemodstanderen fra Vestegnen har tabt ti af sine 45 kampe i denne sæson.

Færrest nederlag i 16/17-sæsonen - top 25

FCK har endnu ikke tabt i Superligaen denne sæson. Her slår de ærkerivalerne:

FCK præsenterer ny spiller: Her er prisen
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare får vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: