Se Zanka tage røven på modstander i FCK-sejr

FC København var ovenpå i træningskampen mod svenske Halmstad - især Mathias 'Zanka' Jørgensen, der ikke lige kunne dy sig for at begå en lille flabethed

Der er stadig en måneds tid til, at Superligaen starter, men der er allerede godt gang i træningskampene.

FC København tog lørdag for alvor hul på sin off-season, da de tog imod svenske Halmstads BK i Parken.

Svenskerne var lige akkurat kommet hjem fra et ophold i New York og havde formentlig stadig lidt jetlag i kroppen. I hvert havde oprykkere det svært mod et FCK-mandskab, der i pausen skiftede ud på samtlige positioner.

Her havde Bashkim Kadrii kort forinden gjort det til 1-0 - og Mathias 'Zanka' Jørgensen havde såmænd også afholdt sit eget lille show.

I en duel med Halmstads norske angriber Alexander Ruud Tveter fik FCK-anføreren indkast. I stedet for at vente og få et overblik tog han det hurtigt - lige ind i ryggen på Tveter, så han hurtigt kunne få fat i bolden og sætte et angreb i gang.

Smart gjort af Zanka, der måske har hentet inspiration i basketball-sporten, hvor den slags igangsætninger sommetider finder sted - eller måske var det bare flabet?

SE KLIPPET ØVERST

Det virkede i hvert fald, og det gjorde også FCK-offensiven i anden halvleg.

Her kunne de 1749 tilskuere se først Youssef Toutouh øge til 2-0, mens Andrija Pavlovic kort før tid slog sejren fast med sin scoring til 3-0. I øvrigt efter at have brændt et straffespark, efter at Rasmus Falk var blevet nedlagt af den tidligere FCK'er Marcus Mathiesen.

FC København måtte under opvarmningen se Andreas Cornelius gå ud med en ankelskade.

Se sammenklip fra kampen her:

55 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere