Seere missede topkamp: Nu kan de få kompensation

Weekendens Superliga-opgør mellem FC København og FC Midtjylland bød på masser af underholdning og syv mål. Desværre blev flere seere budt en sort skærm, og derfor bliver de nu kompenseret, hvis de selv henvender sig

Mens torsdagens kamp i Europa League mellem FC København og Lokomotiv Moskva var en kedelig affære, var weekendens Superliga-kamp mellem FC København og FC Midtjylland super underholdende. Syv mål og masser af dramatik fik tilskuere i Telia Parken og seeerne bag skræmen.

Men mens de seere, der havde tændt for deres tv, sagtens kunne se kampen, blev streamingbrugerne mødt af en sort skærm og gik dermed glip af kampen og de syv mål, og hvis der er noget, der kan gøre fodboldfans sure, er det sort skærm.

Discovery Networks' Dplay havde nemlig problemer, og derfor vælger selskabet nu at kompensere de berørte brugere, hvis de selv henvender sig til Dplays kundeservice.

- Man kan få en måned ekstra uden beregning, hvis man som Dplays Sport-abonnent henvender sig, siger Rasmus Mariegaard, kommunikationsdirektør i Discovery Networks, til BT.

Over for tipsbladet.dk forklarede Rasmus Mariegaard i sidste uge følgende.

- Jeg kan sagtens forstå, at folk reagerer. De har betalt 159 kroner om måneden for at få adgang til Dplay, og så er det fuld forståeligt, at folk bliver sure og trætte af det, når det ikke fungerer. Så kan man altid diskutere folks sprogbrug på de sociale medier, men det var en rigtig god kamp mellem FC København og FC Midtjylland, som folk gik glip af, og det er selvfølgelig beklageligt. Jeg er selv stor sportsfan.

Superligaen Sort skærm til drømmekamp: Forstår at folk er sure

De danske tennisfans kan igen se kampe live på Eurosport. Det bliver dog uden Caroline Wozniacki, som er ude af US Open. Foto: AP Tennis Kritik har gjort indtryk: Sportskanal lover stop for kontroversielt forsøg

Caroline træner på anlægget i US Open. Hendes kampe kan danske Eurosport-seere kun se forskudt på TV. Foto: Wojtek Kubi Tennis Kunderne raser mod tv-station: 'I røvrender os!'