Skade driller: Toutouh misser FCK’s generalprøve

Den 23-årige midtbanespiller er fortsat plaget af den overbelastningsskade, han pådrog sig i Dubai og derfor ikke med mod Rosenborg

FCK's Youssef Toutouh pådrog sig en skade i Dubai og er derfor ikke med i førerholdets sidste test inden Superliga-start (Foto: Ole Steen)
FCK's Youssef Toutouh pådrog sig en skade i Dubai og er derfor ikke med i førerholdets sidste test inden Superliga-start (Foto: Ole Steen)

FREDERIKSBERG (Ekstra Bladet): Youssef Toutouh er ikke med, når FC København søndag aften møder Rosenborg i den sidste test før Superliga-start.

Den 23-årige midtbanespiller er plaget af problemer i det ene lår og misser derfor sin anden kamp i træk. Heller ikke i sidste søndags 3-1-sejr over kinesiske Guangzhou Evergrande FC i Dubai var den kreative midtbanemand med.

23-årig FCK-profil bor stadig hjemme: Vil ikke flytte

Toutouh pådrog sig en overbelastningsskade, da FCK mødte AIK under træningsopholdet i De Forenede Arabiske Emirater, og den driller altså fortsat efter hjemkomsten til Danmark.

- Han blev scannet torsdag, og der kunne vi se, at ikke alt var helt i orden. Vi tager det lidt dag for dag. Han er ikke aktuel i weekenden, men vi arbejder på at få ham klar til kampen mod Esbjerg, siger FCK-manager Ståle Solbakken til Ekstra Bladet.

Mødet med de norske mestre er FCK’s sidste chancer for at få de sidste detaljer afpudset.

Startopstillingen mod Rosenborg vil derfor ifølge Solbakken være ganske tæt på den startopstilling, der 28. februar får lov at indlede Superliga-foråret på nylagt græs i Parken.

FCK-profil: Derfor dropper jeg Danmark

Der er stadig tvivl om et par pladser. Christoffer Remmer og Peter Ankersen slås om at spille fra start som højreback, og på målmandsposten står kampen i Stephan Andersens skadesfravær mellem de to lejesvende Robin Olsen og Thomas Kaminski.

- Keeperne spiller en halvleg hver søndag og en halvleg hver mandag (i reserveholdskampen mod Vejle, red.), så der bliver lige konkurrence, siger Ståle Solbakken.

Søndagens kamp mod Rosenborg afvikles på FC Københavns træningsanlæg på Frederiksberg. Der er kick off kl. 19.

Youssef Toutouh har scoret flere flotte mål for FCK. Husker du dette drøn fra sidste sæson?