Annonce:
Annonce:

Skadeshelvede fortsætter i FCK

Skadeslisten i FC København er efterhånden ved at være ganske lang.

Foto: Claus Bonnerup
Foto: Claus Bonnerup
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Der venter en voldsomt spændende duel på søndag, når FC København og FC Nordsjælland indleder Mesterskabsspillet med et topbrag i Parken.

Jacob Neestrup har dog en hel del udfordringer forud for kampen, hvor FC København er plaget af både karantæner og skader.

Og situationen blev ikke forbedret ved onsdagens træning. Her udgik Jordan Larsson nemlig undervejs, mens svenskeren græmmede sig og tog sig til baglåret.

Det vides endnu ikke, om der er tale om et problem, der potentielt kan holde den svenske lejesvend ude af kampen mod FC Nordsjælland. Noget tyder dog på, at Roony Bardghji muligvis kan få chancen fra start på søndag.

FC København må i forvejen undvære både Elias Jelert og Kevin Diks, der begge har karantæne mod FC Nordsjælland. Derudover er der uvished om Andreas Cornelius, Diogo Goncalves, Rasmus Falk og Christian Sørensen. Sidstnævnte trænede dog med onsdag og ligner en mand, der er ved at være spilleklar igen.

FC København vil senere på ugen komme med en samlet opdatering på de mange forskellige skader.

En ukendt FC Midtjylland-spiller eller -ansat har sat sine Superliga-medaljer til salg på nettet. Hør mere i 'Sladderligaen' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: