Skadet FCK-back udtaget til norsk landshold

FCK-backen Tom Høgli blev i søndagens kamp mod Brøndby udsat for en voldsom tackling efter få minutters spil

Tom Høgli har gjort det fortrinligt, siden han kom til klubben. Det har nu udmøntet sig i en norsk landsholdsudtagelse. (Foto: Lars Poulsen/Polfoto)
Tom Høgli har gjort det fortrinligt, siden han kom til klubben. Det har nu udmøntet sig i en norsk landsholdsudtagelse. (Foto: Lars Poulsen/Polfoto)

Den norske landstræner Per-Mathias Høgmo regner med, at FC København-backen Tom Høgli bliver klar til de kommende EM-kvalifikationskampe mod Malta og Italien 10. og 13. oktober.

Mandag blev Høgli derfor udtaget til det norske landshold, selv om han i søndagens 0-1-nederlag mod Brøndby blev udsat for en voldsom tackling efter få minutters spil og skadet måtte forlade banen.

Se også: Udskældt dommer: Derfor røg Schwartz ikke ud

31-årige Høgli blev efter den hurtige udskiftning kørt til undersøgelse på Herlev Hospital, hvorfra han blev udskrevet søndag aften.

Mandag formiddag var han til yderligere undersøgelser på hospitalet, og en endelig diagnose er på vej efter en skanning.

- Har været til røntgen. Slap af. Det går fint. Tak for alle beskederne. Siger til, når jeg ved mere. God kaffe på venteværelset, skriver Høgli på sin twitter-profil mandag formiddag.

Se også: Her fejlede Ståle i hårdt derby

Den norske landstræner har talt med Høgli og fortæller, at højrebacken er optimistisk.

Høgli nåede kun at spille fire minutter af søndagens derby på Brøndby Stadion, inden han blev tacklet hårdt af Brøndby-angriberen Ronnie Schwartz, som modtog et gult kort for forseelsen.

 

TV: Schwartz erkender, at hans tackling var for voldsom.


 

TV:  ... og Solbakken giver Brøndby-angriberen ret. FCK-træneren mener, at dommerpræstationen var svag.

 

TV: Trods den megen kritik fastholder Jakob Kehlet dog, at det gule kort var korrekt uddelt. Hør dommerens forklaring her.

3 kommentarer
Vis kommentarer