Skadet FCK-profil misser Brøndby-brag

FCK-træner Ståle Solbakken varsler flere ændringer i startopstillingen i DBU Pokalen på onsdag mod Brøndby

Kasper Kusk, der her bliver løbet over af Rodolph Austin, er skadet og kan ikke være med i det returmødet i pokalturneringen. (Foto: Lars Poulsen)
Kasper Kusk, der her bliver løbet over af Rodolph Austin, er skadet og kan ikke være med i det returmødet i pokalturneringen. (Foto: Lars Poulsen)

FC Københavns kantspiller Kasper Kusk pådrog sig en skade i søndagens 2-0-sejr over Brøndby og er ude i to kampe.

Dermed går Kusk glip af pokalsemifinalen mod Brøndby samt weekendens opgør i Superligaen mod Viborg.

Desuden er angriberen Federico Santander og kantspilleren Youssef Toutouh tvivlsomme til onsdagens kamp mod Brøndby, fortæller FCK-træner Ståle Solbakken.

- Hvis vi starter med skaderne, så gik Kasper Kusk ud, og han kommer ikke i kamp i de to kommende kampe mod Brøndby og Viborg, mens Federico og Youssef fik lidt problemer undervejs i kampen.

- De kommende 24 timer vil vise, om de når at blive klar til kampen onsdag, siger Solbakken til klubbens hjemmeside.

Det første semifinaleopgør i Parken endte 1-1 mellem de to mandskaber.

Nicolai Jørgensen har snart planer om at komme til det store udland for at spille videre. Og med to scoringer mod Brøndby . (Foto: Lars Poulsen) FC København Kongen af Parken: Jørgensens store salgstale

- Vi kommer til at lave nogle forandringer på holdet, ligesom vi altid har gjort det i pokalturneringen i min tid i klubben.

- Vi har kun en eneste gang valgt at skifte et helt hold, og det var før vores Champions League-kamp mod Panathinaikos i 2010, hvilket var med til at sende os i ottendedelsfinalen i turneringen.

- Denne gang vil det være mere, som vi plejer med relativt få ændringer, fortæller Solbakken.

- Det er en vigtig kamp for os, for fansene og for hele klubben. Og når vi laver forandringer, så handler det ikke om, vi ikke prioriterer den højt, men om at vi skal stille med det hold, der er bedst til opgaven.

Brøndby har meldt en række ny strategi ud. En del af den handler om presspillet. Noget, der ikke fungerede godt mod FC København søndag aften i Parken. (Foto: Lars Poulsen) Brøndby Kæmpe niveauforskel: Brøndby mærkede egen medicin

- Vi har kun tabt én pokalkamp i de seneste tre år, og det var pokalfinalen mod AaB, hvor vi stillede med det, alle mente var det stærkeste hold.

- Det fortæller, vi altid stiller stærkt i den turnering, og vi går efter at vinde den, siger Solbakken, der forventer en jævnbyrdig affære.

- Vi ved, det bliver en tæt kamp og sikkert med få chancer, der meget vel kan blive afgjort på en dødbold. Det er en anden bane og andre forhold, vi skal spille under, og det skal vi være parate til.

- Derfor skal vi være mere effektive i det offensive, end vi har været. Men vi kommer med en stor tro og vilje til at nå finalen igen, siger han.

FCK-stopperen fik endnu engang en masse hadefulde beskeder i sin indbakke efter derbyet mod Brøndby. (Foto: Lars Poulsen) Superligaen Zanka udstiller racistiske ignoranter - men det er ulovligt

En uheldig FCK-fan blev ramt i hoved under søndagens kamp mod Brøndby. Nu får hun et plaster på såret. (Foto: Screendump) FC København Fik tyret bold i hovedet: Her er hendes FCK-gave

20 kommentarer
Vis kommentarer