Skifter væk fra FCK

Alexander Hjælmhof fik ikke lang tid til at vise sig frem i FC København.

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Tilbage i august blev 19-årige Alexander Hjælmhof hevet op på FC Københavns Superliga-mandskab af den nu tidligere manager i klubben, Ståle Solbakken. Mindre end et halvt år senere er han færdig i klubben.

I stedet skal han fremover tørne ud for HIK i 2. division. Det melder FCK på klubbens hjemmeside, hvor den midlertidige sportslige leder William Kvist forklarer valget.

- Vi har været rigtigt glade for at have Alexander i klubben, og han har helt sikkert potentiale til at nå langt med sin karriere, men lige nu er han for langt fra spilletid på førsteholdet til at det er optimalt for ham at fortsætte i FCK, siger han og fortsætter:

- Nu får han muligheden for at udvikle sig i et godt setup i HIK, der virkelig har et stærkt miljø for unge spillere som ham. Vi ønsker ham alt det bedste i HIK og vil selvfølgelig følge hans udvikling fremover, lyder det fra William Kvist.

Matador-stjerne stolt af FCK-oldebarn: Har optaget kampen

Selv peger Hjælmhof da også på, at det er et godt skifte for ham at tage til 2. divisionsklubben nu, hvor det vil være gavnligt for sin udvikling med flere kampe på seniorniveau. Endvidere minder han også om, at han har fået nogle gode minder og relationer i FCK.

Hjælmhof nåede at få én kamp i den hvide trøje, da han fik en halv time i pokalkampen mod Avarta, som desuden også var den nuværende cheftræner Jess Thorups første kamp i spidsen for FC København.

HIK er nummer to i deres 2. divisionsgruppe, men de har allerede nu otte point op til førstepladsen, som Nykøbing FC sidder tungt på.

Laver frækt bud på Eriksen

Svinedyr FCK-manøvre: Nu gør de regningen op

De skal redde Brøndbys fremtid

FCK får baghjul i Bruun-kapløb

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind