Slap af: FCK tog beslutning over hovedet på EM-svensker

Ludwig Augustinsson ville gerne være stødt til den svenske EM-lejr noget før, men FCK beordrede ham til at slappe af

Ludwig Augustinsson blev sendt på tvungen ferie, så han kunne hvile inden EM (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Ludwig Augustinsson blev sendt på tvungen ferie, så han kunne hvile inden EM (Foto: Tariq Mikkel Khan)

FC København sikrede sig det danske mesterskab den 16. maj med en 2-0-sejr hjemme over FC Nordsjælland, og dermed havde klubben udsigt til tre spillerunder uden betydning. Det gav FCK visse privilegier - blandt andet kunne mestrene tillade sig at sende den EM-aktuelle svenskertrio Robin Olsen, Erik Johansson og Ludwig Augustinsson på en mindre ferie.

Det er formentlig de færreste, der ville beklage sig over lidt ekstra ferie, men Ludwig Augustinsson havde gerne været den foruden. Han ville hellere have brugt tiden på at støde til den svenske EM-lejr, som stimlede sammen forrige mandag.

Dette tillod FCK imidlertid ikke.

- Det er klart, at jeg helst ville have været med fra begyndelsen, men de tog en beslutning over hovedet på mig - at det bedste for mig ville være at hvile. Det er, som det er. Nu er jeg her i hvert fald, og det er jeg glad for, siger Ludwig Augustinsson til Fotbollskanalen.

(Foto: Lars Poulsen) FC København Delaney: Sandsynligt jeg bliver i FCK

Venstrebacken var med, da FCK søndag rundende sæsonen af med en hjemmekamp mod AGF, og han var ekstra fokuseret på ikke blive skadet og dermed bringe sig selv i fare i forhold til EM.

- Det var lidt i tankerne før kampen, og Per Nilsson var faktisk henne og sige til mig, at jeg ikke skulle tænke på andet end kampen, og så skulle det nok gå godt. Jeg prøvede det også før U/21-EM sidste år, så det var ikke det store problem. Man skal være professionel og fokuseret, fastslår Ludwig Augustinsson.

FCK vandt opgøret 2-1.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Youssef Toutouh afslører over for Ekstra Bladet FCK'ernes hemmeligheder. Benjamin Verbic (th.) vil gerne vide, hvad der bliver sagt om ham (Foto: Lars Poulsen) Sport Toutouh afslører alt: Her er mestrenes hemmeligheder

Ekstra Bladets fotograf Anthon Unger stillede skarpt på lægterne under guldfesten i Parken. Kan du finde dig selv? (Foto: Anthon Unger) Sport Spot dig selv: Var du til guldfest i Parken?

5 kommentarer
Vis kommentarer