Slut: FCK vandt målfest

Daniel Amartey overtager Mikael Antonssons plads mod AaB i eftermiddag

Andreas Cornelius har scoret for første gang i et halvt år (Foto: Jakob Jørgensen)
Andreas Cornelius har scoret for første gang i et halvt år (Foto: Jakob Jørgensen)

Andreas Cornelius har scoret sit første mål i et halvt år og udlignede til 1-1 i Parken, men siden er Federico Santander blevet skadet (Foto: Jakob Jørgensen):

 

PARKEN (Ekstra Bladet): FCK-manager Ståle Solbakken dropper den formsvage svenske landsholdsspiller Mikael Antonsson til søndagens hjemmekamp mod AaB, som du kan følge LIVE her hos Ekstra Bladet fra 16.00.

Antonsson havde mildest talt en uheldig kamp, da Sverige fik store stryg af Østrig tidligere på ugen, og han har heller ikke imponeret i den hvide trøje i dette efterår.

Han erstattes i midterforsvaret af Daniel Amartey, og dermed får Solbakken også plads til både William Kvist og Thomas Delaney (tilbage efter karantæne) mod nordjyderne.

Hele fremme får Andreas Cornelius og Federico Santander chancen sammen. Ingen af de to er kommet på måltavlen i Superligaen i denne sæson.

Det har i det hele taget knebet med scoringerne, og det kan aflæses i tabellen, hvor FCK er under pres. Københavnerne, der senest tabte 1-0 i Odense, har blot hentet ni point i de første seks kampe og er otte point efter FC Midtjyllands forsvarende mestre, der dog har spillet en kamp mere.

Inden for de næste otte dage har FC København tre hjemmekampe i Parken, der skal kaste ni point af sig. Men foreløbig gælder det altså AaB, som har tabt de seneste syv gange, at de har været på besøg i Parken i Superliga-sammenhæng.