Solbakken bekræfter: Afviste stort bud mod slutningen

Ståle Solbakken bekræfter, at FC København sent i transfervinduet modtog et stort bud, der blev afvist

FCK modtog angiveligt et stort bud på Mathias Zanka Jørgensen. Foto: Polfoto.
FCK modtog angiveligt et stort bud på Mathias Zanka Jørgensen. Foto: Polfoto.

FC København har sagt farvel til en kæmpe kapacitet i form af Thomas Delaney, der er skiftet til Werder Bremen. Tabet af anføreren er afgjort noget, der vil kunne mærkes i den danske mesterklub, men manager Ståle Solbakken er alligevel tilfreds med forløbet af januar-vinduet.

Nordmanden bekræfter desuden, at FC København sent i transfervinduet havde mulighed for at gøre et stort salg - formentlig med henvisning til et Premier League-bud på Mathias Zanka Jørgensen.

- Det er korrekt, at der har været et meget stort bud på en spiller, men det kom alt for sent, og både spiller og klub var enige om, at det ikke var nogen god ide, siger Ståle Solbakken til fck.dk.

Det er med tommeltotten opad, at FCK-manageren gør status over transfervinduet.

- Transfervinduet gik som planlagt plus vi har fået Nicolaj Thomsen.Vi havde planlagt at udlåne Bashkim Kadrii, og det ser ud til at falde på plads en af dagene i et land, hvor transfervinduet endnu ikke er lukket. Frederik Bay trængte til nye udfordringer, og det var vi klar over, og vi har backs på School of Excellence, som kan udfylde hans rolle.

- Tidligere har erstattet Delaney med Uros Matic, som er en etableret og erfaren midtbanespiller, som foreløbig har set rigtig god ud til træning og i testkampe.

- Desuden dukkede der en mulighed op med Nicolaj Thomsen, hvor vi godt vidste, at han havde en skade, så vi har ikke regnet med ham 100 % før til sommer, siger Solbakken.

Ståle Solbakken bekræfter, at det er planen at sælge Mathias Zanka. Foto: Polfoto.
Ståle Solbakken bekræfter, at det er planen at sælge Mathias Zanka. Foto: Polfoto.

Han er allerede begyndt at kigge frem mod sommerens transfervindue, hvor Youssef Toutouh er største spørgsmålstegn i FCK-lejren.

- Ludwig er på plads i Werder Bremen, og som vi tidligere har sagt, er det også planen at sælge Zanka, og derfor har vi i god tid hentet Boilesen og Okore. Vi er i dialog med Youssef, der har kontraktudløb i 2018, og det er op til ham at bestemme hvad han vil.

- Som nævnt er Nicolaj Thomsen efter planen helt klar til sommer, og sandsynligvis skal vi have en forsvarsspiller mere, men ellers må vi se hvad der sker - det er stadig meget tidligt, slutter Ståle Solbakken.

TV: Se Zanka tage sig af et indkast på alternativ vis her:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Se også: FCK sender Nicolaj Thomsen hjem til operation

Se også: OB-fans raser efter transfervinduet: Kan vi sælge sportschefen?

Se også: Viborg slog til, da Mini-Ronaldinho afviste skifte til Kina

135 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere