Solbakken: Det føles som et nederlag

FCK burde have afgjort kampen inden Morten Nordstrands 2-2-udligning i slutminutterne, mener Ståle Solbakken

FC København burde have forhindret, at AGF-angriberen Morten Nordstrand fik så meget plads ved det afgørende 2-2-mål i slutminutterne, mener FCK's manager Ståle Solbakken.

- Jeg står med en dårlig fornemmelse. Det føles som et nederlag, fordi vi spillede på den måde.

- Det var for dårligt af os, at Morten sneg sig ind bag vores forsvarere. Og vi burde have læst indlægget fra Kim Aabech, siger Solbakken.

Se også: Nordstrands sakse-hemmelighed: Træner det ikke!

Nordmanden var tilfreds med offensiven, hvor FCK spillede sig frem til mange store chancer. Men han ærgrede sig over, at holdet ikke var i stand til at lukke kampen med et 3-1-mål.

- Der var virkelig flow i angrebsspillet. Det er længe siden, vi har skabt 12 store chancer i Parken. Vi havde så mange muligheder for at punktere kampen.

- Når det er sagt, så er det også længe siden, vi har givet så store chancer væk. Jeg sad hele tiden med følelsen af, at vi skulle score et mål til for at vinde kampen.

- Vi var meget usikre i forsvaret. Vi så ikke komfortable ud i de perioder, hvor AGF havde bolden. Det var overraskende, siger Solbakken.

Se også: Delaney: Nu skal vi ikke gøre AGF bedre end de er

Han hæfter sig ved, at AGF-profilerne Danny Olsen og Kim Aabech havde muligheder for at udligne inden Nordstrands mål på saksespark i det 89. minut.

- Der var et par situationer før Nordstrands flotte mål, hvor AGF fik et par store chancer, fordi vi gav bolden væk. AGF skabte chancerne på nogle lange bolde.

- Vi har kun holdt nullet i en af fem første kampe i Superligaen, påpeger Solbakken.

28 kommentarer
Vis kommentarer