Solbakken: Har haft godt styr på FCM og Sisto

Ståle Solbakken ser frem til sæsonens tredje møde mellem FC København og FC Midtjylland

Nordmanden føler, at FCK-mandskabet har godt styr på Midtjyderne. (Foto: Claus Bonnerup)
Nordmanden føler, at FCK-mandskabet har godt styr på Midtjyderne. (Foto: Claus Bonnerup)

FC København står over for FC Midtjylland i næste spillerunde af Superligaen, og for Ståle Solbakkens tropper er det et tema at lukke ned for midtjydernes spidskompetencer: Dødbolde og individualister.

Det fastslår manager Ståle Solbakken over for fck.dk.

- Hvis vi ser på det defensive, så bliver det afgørende for os, at vi lige som i de to kampe mod dem hidtil i sæsonen, formår at stå stærkt imod på deres dødbolde. De har altid været stærke der og kaster eksempelvis gerne lange indkast ind i boksen overalt fra modstanderens halvdel.

- Det kan vi ikke undgå sker, men vi har været stærke der i de to første kampe, hvor vi også har været gode på andenbolde og dæmmet godt op for individualister som Pione Sisto, siger Ståle Solbakken til fck.dk.

Nicolai Jørgensen var forbavset over defensive Viborg. (Foto: Polfoto) FC København FCK-stjerne efter skuffelse: Har aldrig oplevet noget lignende

Han håber, at FC København kan fortsætte de gode takter, som holdet har vist på hjemmebane gennem længere tid.

- Vi skal sørge for, at det bliver en kamp på vores præmisser, hvor vi sætter dem under tryk og holder fart i vores spil. Vi har været rigtigt stærke hjemme gennem lang tid, og vi har scoret mange mål og været meget vanskelige at slå.

- Spillet hjemme har været disciplineret - og nogle gange også spektakulært. Det bliver helt sikkert tæt søndag, og vi skal være skarpe i vores afslutninger, når vi får mulighederne, siger Ståle Solbakken.

Kampen mellem FC København og FC Midtjylland spilles søndag klokken 18.00.

TV: Se Nicolai Jørgensens kasse sidste gang Københavnerne mødte de forsvarende mestre

14 kommentarer
Vis kommentarer