Solbakken om tackling: Jeg bliver forbandet

FCK-spillerne og manager Ståle Solbakken var rystede efter kampen, der sendte Andreas Cornelius på hospitalet

Ståle Solbakken kunne som alle andre se Andreas Cornelius blive offer for en meget hård tackling. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Ståle Solbakken kunne som alle andre se Andreas Cornelius blive offer for en meget hård tackling. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

SILKEBORG (Ekstra Bladet): - Jeg bliver forbandet, når jeg ser sådan en tackling, sagde FCK-manager Ståle Solbakken efter kampen i Silkeborg, der sendte Andreas Cornelius på hospitalet med en brækket ankel.

Nogle spillere havde tårer i øjnene. Andre havde tydeligvis tankerne et helt andet sted. De var tydeligt mærkede de uhyggelige billeder, som de et kvarter forinden havde set på grønsværen.

Solbakken har aldrig før i karrieren stået i omklædningsrum ramt af så meget tomhed og ligegyldighed i forhold til resultatet, da han havde pause med sine spillere et kvarter efter det dramatiske og meget triste Andreas Cornelius-uheld.

- Vores to mål umiddelbart efter gjorde jo, at kampen var afgjort. Så det var svært at komme videre. Jeg tænkte på noget helt andet, og det var der tydeligvis mange andre, der også gjorde.

- Alle var meget påvirkede - og det er vi selvfølgelig stadig. Også i sådan grad, at jeg ikke spekulerer synderligt meget på, at vi vandt, sagde en tydeligt mærket FCK-manager.

Han  kunne se sine spillere gøre arbejdet færdigt alligevel samtidig med, at tankerne var den uheldige angriber, der fra Mascot Park blev kørt til røntgenfotografering på et hospital i Aarhus.

Skal se billeder
FCK-lægen Anders Boesen var ikke med i ambulancen, men kunne oplyse, at anklen var brækket.

- Omkring typen af bruddet, kan vi dog ikke sige noget som helst endnu. Vi skal først have studeret resultatet af scanningen. Derfor kan jeg heller ikke sige noget om, hvorvidt han vil blive opereret i Aarhus eller i København.

- Det handler også om, hvad billederne viser, sagde Anders Boesen, der fulgte den stærkt lidende spiller på banen med iltmaske for ansigtet.

- Det er normal procedure for folk, der har stærke smerter, og det havde Andreas, fastslog lægen, der - bl.a. som følge af manglende viden om typen på bruddet heller ikke ville spekulere i, hvor lang tids pause, der venter den uheldige angriber.

Han er ung

Givet er selvfølgelig, at han er ude for resten af denne sæson - givetvis også en del af efteråret. Og det er selvfølgelig et smerteligt tab for FCK.

- Men først og fremmest er det synd for Andreas. Han fortjente bedre. Heldigvis er han stadig en ung dreng. Så han har tiden til at restituere og komme 100 procent i orden igen, sagde FCK-træneren.

42 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere