Solbakken slipper ikke Jørgensen for småpenge

FC København har indtil videre ikke modtaget et acceptabelt bud på Nicolai Jørgensen, fortæller Ståle Solbakken

Interesserede klubber skal hoste op med flere millioner, før FCK er villige til at slippe deres stjerne. (Foto: Polfoto)
Interesserede klubber skal hoste op med flere millioner, før FCK er villige til at slippe deres stjerne. (Foto: Polfoto)

FC København har torsdag præsenteret Andrija Pavlovic som ny mand i klubtrøjen, og dermed kan de danske mestre på første træningsdag mønstre en offensiv bestående af spillere som Pavlovic, Federico Santander, Andreas Cornelius, Rasmus Falk og Nicolai Jørgensen. Planen er dog, at sidstnævnte skal væk i løbet af sommeren, men et Nicolai Jørgensen-salg har stadig lange udsigter.

På trods af stor interesse har FC København endnu ikke modtaget et ordentligt bud på landsholdsspilleren.

- Hidtil har vi ikke modtaget et tilfredsstillende bud på Nicolai, og hans rådgivere ved godt, hvad der skal til, for at Nicolai skal forlade os. Så faktum er, at Nicolai fortsat er FCK'er og at vi per dags dato har en meget stærk konkurrencesituation i angrebet, siger Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

Han hilser nyerhvervelsen Andrija Pavlovic velkommen.

- Vi er rigtig glade for at kunne tiltrække en ung og spændende spiller med så stor succes i udlandet. Det er et stærkt signal at sende, og Andrija Pavlovic vil komme F.C. København til gavn både kort og langt sigt, lyder det fra FCK-manageren.

FC København vandt The Double i den forgangne sæson.

12 kommentarer
Vis kommentarer