Ståle bekræfter: De vil have vores spiller

Italienske Brescia har henvendt sig om Jesse Joronen, men klubberne er endnu ikke enige, lyder det fra Ståle Solbakken

Ståle Solbakken skal have løst sin målmandskabale. Foto: Philip Davali
Ståle Solbakken skal have løst sin målmandskabale. Foto: Philip Davali

FREDERIKSBERG (Ekstra Bladet): Målmandssituationen er det helt store samtaleemne i FC København forud for den nye sæson.

Sten Grytebust er officielt hentet i OB, mens sidste sæsons førstekeeper, Jesse Joronen, rygtes kraftigt til italiensk fodbold og Serie A-oprykkerne fra Brescia.

Interessen bekræftes nu af Ståle Solbakken.

- Det er meget simpelt. Brescia har rettet henvendelse til os, som vi ikke kom i mål med. Vi har haft en fin dialog, men bolden er hos dem. Der er selvfølgelig en deadline, og den begynder at nærme sig.

- Så bolden er hos Brescia - ikke hos os, siger Ståle Solbakken ved FCK's træningsanlæg på Frederiksberg tirsdag formiddag.

En handel er med andre ord ikke lige på trapperne.

- Lige nu er der ingen kontakt mellem parterne, siger Ståle Solbakken.

Artiklen fortsætter under billedet..

Jesse Joronen har blot været i FCK en enkelt sæson siden skiftet fra Horsens. Foto: Jens Dresling
Jesse Joronen har blot været i FCK en enkelt sæson siden skiftet fra Horsens. Foto: Jens Dresling

FCK-manageren blev også konfronteret med rygterne om, at den tidligere Randers-målmand Karl-Johan Johnsson er på vej til København, som svenskerens klub, Guingamp, påstår.

Så fuld vil Ståle Solbakken ikke tage munden, men interessen er der.

- Det er en keeper, vi kender godt, som vi har rettet henvendelse til i det her spil, men det er et stykke tid siden. Det har ligget stille siden fredag, siger Ståle Solbakken.

Han afviste desuden snakken om, at Sotirios Papagiannopoulos er på vej til Sverige. Ifølge manageren er der ingen forhandlinger om nogen af klubbens midtstoppere.

Til gengæld forventer han fortsat, at Peter Ankersen snart er fortid i klubben. FCK har allerede erstattet Ankersen med Guillermo Varela og FC Nordsjællands Karlo Bartolec.

FCK er ifølge Guingamps træner tæt på at hente svenske Kalle Johnsson hjem til Superligaen. Foto: Jens Dresling FC København Fransk klub bekræfter: - Han er på vej til København

FCK-spilleren er rygtet til den svenske storklub AIK efter en skuffende første sæson for FC København. Foto: Jens Dresling Superligaen Bekræfter dialog med FCK: Ham vil vi ha'

Sport og Spil Debriefing fra Frankrig: Ét sæde åbent hos Haas

76 kommentarer
Vis kommentarer