Ståle: Dommerne er efter Cornelius

- Det er synd, der bliver dømt frispark på ham gang på gang, bare fordi han er stor og stærk, siger Ståle Solbakken om FCK-angriberen

Der bliver dømt for mange frispark mod Andreas Cornelius, fordi han er stor og stærk, mener Ståle Solbakken. (Foto: Lars Poulsen)
Der bliver dømt for mange frispark mod Andreas Cornelius, fordi han er stor og stærk, mener Ståle Solbakken. (Foto: Lars Poulsen)

PARKEN (Ekstra Bladet): Mesterskabssnakken kan efterhånden forstumme godt og grundigt i Parken og omegn, for med 11 kampe tilbage og 11 points afstand mellem FC Midtjylland og FC København, skal man vist være mere end almindelig hvid med hvid på for at tro på et 11. københavnsk mesterskab i indeværende sæson.

Derfor var det også et andet fokus, Ståle Solbakken havde, da han kort efter 1-1-kampen mod Randers evaluerede indsatsen. Fokus var rettet mod en stor, ung mand oppe i københavnernes forreste kæde.

Se også: Ståle efter Randers-remis: Vi skulle have vundet

Navnet er Andreas Cornelius. Tilnavnet kunne være ’landets største omvandrende frispark’, for der bliver godt nok ofte fløjtet mod ’Corner’, når han kaster sin unge, velvoksne krop ind i nærkampene. Alt for mange frispark, mener FCK-manager Solbakken.

- Jeg synes, det er synd for Cornelius, at der bliver dømt frispark på ham gang på gang, bare fordi han er stor og stærk, siger Ståle Solbakken, der vurderer, at det er en tendens, man har kunnet følge gennem hele sæsonen.

- Det er et generelt et problem, men i dag var det ekstremt.

Se også: FCK smed sejren mod Randers

Er den fysiske spillestil, noget I prøver at pille af ham ved træningerne, så han undgår at begå alle disse frispark?

- Der er nødt til at være en balance. Hvis vi skal spille international fodbold, er kropskontakt en stor del af gamet, siger FCK-manageren.

53 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere