Ståle efter derby-sejr: Sådan vinder vi guldet

- Vi skal bare blive ved med at vinde, vinde og vinde, sagde Ståle Solbakken direkte adspurgt om FCK's mesterskabschancer efter 3-1 sejren mod Brøndby

Ståle var stolt over sine spillere efter 3-1-sejren. (Foto: Lars Poulsen)
Ståle var stolt over sine spillere efter 3-1-sejren. (Foto: Lars Poulsen)

FCK's titeldrømme lever fortsat efter en vital sejr i Parken mod de evige rivaler fra Brøndby. Efter 90 minutters drama kunne de til sidst hæve armene i vejret efter en 3-1-sejr.

- Vi skal bare blive ved med at vinde, vinde og vinde, så det akkurat det samme, som jeg siger hver gang. Men nu får jeg sikkert en syv til otte overskrifter i morgen, sagde en lettere spydig Ståle til 3+ efter sejren.

Stephan Andersen viste storspil mod Brøndby. (Foto: Lars Poulsen) FC København FCK-helt efter lighterkast: Jeg lod mig ikke påvirke

FCK-træneren havde de store roser fremme til flere af sine spillere. Og selv om Andreas Cornelius endnu en gang måtte gå målløs fra banen, var S tåle meget imponeret af sin fysisk stærke angriber.

Superligaen FCK holder liv i guldhåbet

-  Han terroriserer dem med sit fysiske spil. Selvfølgelig var det bedre, hvis han havde scoret et mål. Men det var nærmest en perfekt kamp for hans side. Han var vist i opstarten, at han er blevet mere boldfast og søger de rigtige rum. Derfor får han meget større chancer nu, sagde Ståle Solbakken.

20 kommentarer
Vis kommentarer