Ståle efter derby-sejr: Sådan vinder vi guldet

- Vi skal bare blive ved med at vinde, vinde og vinde, sagde Ståle Solbakken direkte adspurgt om FCK's mesterskabschancer efter 3-1 sejren mod Brøndby

Ståle var stolt over sine spillere efter 3-1-sejren. (Foto: Lars Poulsen)
Ståle var stolt over sine spillere efter 3-1-sejren. (Foto: Lars Poulsen)

FCK's titeldrømme lever fortsat efter en vital sejr i Parken mod de evige rivaler fra Brøndby. Efter 90 minutters drama kunne de til sidst hæve armene i vejret efter en 3-1-sejr.

- Vi skal bare blive ved med at vinde, vinde og vinde, så det akkurat det samme, som jeg siger hver gang. Men nu får jeg sikkert en syv til otte overskrifter i morgen, sagde en lettere spydig Ståle til 3+ efter sejren.

Se også: FCK-helt efter lighterkast: Jeg lod mig ikke påvirke

FCK-træneren havde de store roser fremme til flere af sine spillere. Og selv om Andreas Cornelius endnu en gang måtte gå målløs fra banen, var S tåle meget imponeret af sin fysisk stærke angriber.

Se også: FCK holder liv i guldhåbet

-  Han terroriserer dem med sit fysiske spil. Selvfølgelig var det bedre, hvis han havde scoret et mål. Men det var nærmest en perfekt kamp for hans side. Han var vist i opstarten, at han er blevet mere boldfast og søger de rigtige rum. Derfor får han meget større chancer nu, sagde Ståle Solbakken.

20 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere