Ståle: Et mentalt boost før Brøndby-kamp

Ståle Solbakken mener ikke, at det får betydning i søndagens derby, at Brøndby og FC København har spillet udmarvende pokalkampe i midtugen

Ståle Solbakken under torsdagens pokaldrama mod Randers FC. (Foto: Lars Poulsen)
Ståle Solbakken under torsdagens pokaldrama mod Randers FC. (Foto: Lars Poulsen)

Det er ikke bare en kamp som alle andre, når FC København og Brøndby mødes.

Søndag skrives således endnu et kapitel i den efterhånden lange derby-historie mellem de to københavnske rivaler, og FC Københavns manager Ståle Solbakken lægger da heller ikke skjul på, at der står noget særligt på spil, når de to hold mødes søndag.

- Vi glæder os til derbyet. Det er altid noget specielt for både spillere, trænere og fansene. Selvfølgelig er pointene de samme som i andre kampe, men der er altid en stor prestige-faktor i de her kampe, siger Ståle Solbakken til fck.dk.

Mads J.'s hug sikrer Brøndby vitalt point

Både Brøndby og FC København kommer ind til søndagens derby med udmarvende pokalkampe i benene. Begge hold var således i aktion i midtugen, hvor de begge spillede 120 minutters fodbold. Ståle Solbakken mener ikke, at det får afgørende betydning.

- Begge hold kommer med 120 minutters pokalfodbold i benene, men jeg tror ikke, at det fysiske betyder alverden, når det går løs på søndag.

- Jeg tror mere, at vi har fået et mentalt boost af sejren i går, men når det er sagt, havde jeg da hellere set, at vi havde afgjort det på alle vores chancer i den ordinære kamp, siger Ståle Solbakken.

Manageren oplyser desuden, at FC København må undvære Kevin Foley og Björn Sigurdarsson til kampen.

New Firm-optakt: Hjalte Bo i triumf på Brøndby Stadion

11 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere