Ståle i hård kritik af egen angriber

FCK missede søndag muligheden for at sætte mål-rekord, da man måtte tage til takke med 0-0 i Viborg

Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Et halvt års ihærdigt arbejde blev smadret af Peter Friis Jensen og Mikkel Rask, da FC København måtte nøjes med 0-0 i Viborg.

Dermed blev FC Københavns målstime nemlig brudt, netop som de var på rekordkurs. 22 kampe i træk med mål blev endestationen, og dermed fik holdet ikke tangeret klubrekorden med 23 kampe i træk med mål.

- Det kendte jeg ikke til, så det tager jeg med knusende ro, sagde Ståle Solbakken efter kampen, hvor løverne kom ned på jorden efter opvisningen mod Club Brugge.

Især i første halvleg spillede Viborg godt med og havde kræfter til at blive farlige på kontraerne. To afslutninger fra Jung-bin Park og Serge Deblé prellede af mod træværket efter Robin Olsen var passeret.

Men som kampen skred frem så blev det en regulær forsvarskamp for hjemmeholdet, der stort set ikke kom ud af egen zone efter pausen.

- Anden halvleg er vi gode. Det er jeg tilfreds med. I første halvleg finder vi ikke helt balancen, og Viborg får et par vældig farlige kontraer. Efter pausen er de knapt nok over midten, sagde Ståle Solbakken, der ikke var imponeret over Andrija Pavlovics skarphed.

FCK.jpg 

To gigantchancer på hovedstød fik serberen. Den første headede han forbi i første halvleg. Den anden reddede Peter Friis Jensen fænomenalt i slutfasen.

- Vi skaber fire chancer, som vi skal score på. Pavlovic har et par kraftige, som han bare skal sætte ind, mente Ståle Solbakken.

- Men vi rejser altså ikke bare rundt og kører modstanderne over, konstaterede han.

Andreas Cornelius startede september i målhopla, men måtte for fjerde kamp i træk gå fra banen uden scoring.

- Vi skulle have scoret i anden halvleg efter en lidt rodet første halvleg. Det virkede som om Viborg løb tør for kræfter, og så har deres målmand nogle gode redninger, sagde Andreas Cornelius.

- Vi fortsætter med at holde tempoet, efter de er kørt trætte – eller så er de bare tilfreds med uafgjort på hjemmebane.

- De bliver i hvert fald klappet fra banen og får stående ovationer. Det er jo også flot at få uafgjort hjemme mod os, kom det med et drillende smil fra FCK-bomberen.

TV: Mon ikke Ståle gerne ville have haft noget af det her:
 

Kæmpe-afbrændere da FCK kom ned på jorden

Hareide udtager superligaprofil efter afbud

Kom tæt på Superligaens nye stjerne: Derfor har Brøndby-juvel aldrig været bedre

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+