Ståle i offensiven: Vil have Kusk til sommer

Kasper Kusk står højt på FCK's ønskeliste over offensive spillere til sommer

Kasper Kusk er havnet i kulden i Twente og kan være fristet af retur til Danmark, hvor FCK spøger i kulissen. (Foto: All Over)
Kasper Kusk er havnet i kulden i Twente og kan være fristet af retur til Danmark, hvor FCK spøger i kulissen. (Foto: All Over)

Det lignede det perfekte skifte for landsholdsspilleren Kasper Kusk.

Nu minder det mest af alt om et mareridt. Twente lignede den rigtige destination videre fra AaB, hvor Kasper Kusk toppede i Double-sæsonen.

Men alt er stort set gået galt for den dygtige offensiv-spiller. Skader og manglende tillid fra træneren har ødelagt det første år af opholdet, og Kusk leder med lys og lygte efter en løsning til sommer.

Se også: Forundret Kusk overvejer Twente-exit til sommer

Den hjælpende hånd kan komme fra FC København. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har FCK den seneste tid arbejdet i kulissen på at afsøge muligheden for at hente Kusk til sommer.

For primært at høre, om Kusk ville være interesseret i at vende retur til Superligaen og ikke mindst til AaBs rivaler.

Der har ikke været formelle henvendelser, fordi FCK først og fremmest skal kontakte Twente, hvis de ønsker at udvise konkret interesse. Om Kasper Kusk siger Ståle Solbakken til Ekstra Bladet:

- Jeg har noteret, at han ikke spiller. Men jeg har hverken været i kontakt med klub eller spiller, siger FCK-manageren.

Se også: Træner til Kasper Kusk: Nu skal du vise noget

FCK og Ståle Solbakken har tidligere jagtet Kasper Kusk, men dengang kom de ikke langt, fordi Kusk var indstillet på et udlandseventyr. Men nu gælder det derimod til sommer om den bedste løsning økonomisk og sportsligt, og der står FCK pludselig rigtig godt.

FCK vil stort set kunne matche lønpakken i Twente, hvor AaB, der også har meldt interesse, slet ikke kan nærme sig det niveau.

Kasper Kusk har i 2015 stort set ikke været en del af Twentes trup til førsteholdet men været brugt på reserveholdet Twente Young.

Kusks agent John Sivebæk erkender, at situationen er uholdbar.

- Det er bestemt ikke en situation, vi havde set komme. Kasper har ikke været med i 2015, og det overrasker mig, hvis det er, at man ønsker at en spiller skal integreres på et hold. Det er selvfølgelig ikke en holdbar situation, og jeg er i tæt dialog med Kasper og Twente om det, siger John Sivebæk.

Om FCK-interessen ønsker John Sivebæk ikke at kommentere på konkrete klubnavne eller henvendelser. Men han udelukker ikke, at et skifte retur til Danmark kan komme på tale.

- Aktuelt er alt interessant for os. Vi lukker ingen døre. Det kan vi ikke tillade os i den nuværende situation. Men det er i første omgang op til Twente, hvad de vil, for der er jo en kontrakt, som begge parter er nødt til at forholde sig til, forklarer John Sivebæk.

65 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere