Ståle løfter sløret: Her er status på transfervinduet

Ståle Solbakken fortæller, hvordan det står i forhold til Per Nilsson, Bashkim Kadrii, Kasper Kusk, Nicolai Boilsesen og Mathias 'Zanka' Jørgensen

Følg Sport
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

FC København har i denne uge forstærket sig markant. Ind er kommet Nicolai Boilesen, mens Jores Okore ligeledes er kommet til Telia Parken.

De to store indkøb har dog rejst en række spørgsmålstegn i forhold til resten af FC København-truppen. Hvornår er Nicolai Boilesen klar til at spille og hvad betyder Jores Okores ankomst for Mathias Zanka Jørgensen og Pelle Nilsson.

Det svarer Ståle Solbakken på her.

-Der går længe, før vi får Boilesen at se i en FCK-trøje. Sidst, han spillede en fodboldkamp, var 15. maj 2015, og vi er snart i 2017. Tre måneder er et godt bud, fortæller Ståle Solbakken efter kampen mod Brøndby.

Ankomsten af Jores Okore har sat spørgsmålstegn omkring Mathias Zanka Jørgensen og Pelle Nilssons tid i FC København. Ståle Solbakken forklarer nu, at man arbejder på en forlængelse af kontrakten med Zanka, mens Pelle Nilsson ikke ønsker at blive udlejet.

- Zanka sælger vi til sommer. Vi prøver at forlænge med ham nu, så han kan få lidt mere i løn, og jeg kan få lidt flere penge for ham næste sommer. Det går godt, og vi har en god dialog. Og når vi får solgt ham, har vi allerede en god afløser i Okore, lyder det fra Solbakken, der fortsætter:

- Fem stoppere er måske for meget, men hvis der er en skade, er tre for lidt, så det er en hårfin balance. Pelle vil ikke lejes ud, så det bliver han ikke.

56727879.jpg 

De mange indkøb denne sommer - hele fem af slagsen - har også givet Ståle Solbakken et luksusproblem, når det kommer til størrelsen af truppen. Blandt andet var Bashkim Kadrii ikke en del af truppen til onsdagens kamp mod APOEL FC, mens Kasper Kusk ikke var med i truppen til dagens kamp mod Brøndby.

Om førstnævnte fortæller Solbakken:

-Vi arbejder fortsat med Bashkim. Det er for hans eget bedste, så han kan komme tilbage. Men det er primært Benes (Ivan Marko Benes, agent, red.) som arbejder med det, mens beskeden til Kusk er anderledes kontant:

- Kasper Kusk skal løbe lidt mere, slutter Solbakken.

Københavner-derbyet mellem Brøndby og FC København endte 1-1. Andrija Pavlovic scorede først for gæsterne, mens Andrew Hjulsager i anden halvleg udlignede for værterne.

Brøndbys mulige lejesvende så topbrag

49196565.jpg

 

TV: Se målene fra et højintenst derby:

Brøndbys mulige lejesvende så topbrag

Se derby-karaktererne: De toppede og de floppede

Superligaens tophold delte: Højspænding, fight og dramatik

Tumult: Se FCK-keeper og Brøndby-angriber oppe at toppes

Fra Brøndby-darling til FCK-spiller: Her er beskeden til fansene

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+