Annonce:
Annonce:

Ståle om Delaney: Werder Bremen ville ikke have ham

Ståle Solbakken jubler over Thomas Delaneys skifte til Borussia Dortmund og sender samtidig en tanke til alle dem, som ikke troede på ham i FC København

Her flyver Delaney mod Dortmund efter kæmpesalget (Video: Kenneth Meyer)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Thomas Delaney blev kort før VM solgt fra Werder Bremen til Borussia Dortmund, og dermed kan Danmark igen mønstre en spiller i den kæmpestore tyske klub. Delaney blev angiveligt solgt for 150 millioner kroner og med en årsløn på 40 millioner bliver han Danmarks bedst betalte fodboldspiller.

Også FC København får flere penge. De tidligere mestre har indkasseret et tocifret millionbeløb efter at have sikret sig en videresalgsklausul på Thomas Delaney, da han røg til Werder Bremen i januar 2017.

FCK-manager Ståle Solbakken er glad og stolt på sin tidligere kaptajns vegne.

Annonce:

- Jeg tænker på de mange meldinger og frustrationer, der var fra folk i og omkring klubben i 2013 og 2014 om Thomas Delaney. Folk mente, at hvis vi skulle være en mesterklub, kunne vi ikke have ham som en af de bærende på holdet. Men vi har altid vist ham tillid og gjorde ham til viceanfører, da han havde det allerhårdest. Nu skal han spille for en af Europas største klubber. Det må vi sige er godt, siger Ståle Solbakken.

Han fastslår, at han havde på fornemmelsen, at skiftet til Werder Bremen blot ville blive et springbræt til noget endnu større for Thomas Delaney.

- Jeg tænkte det, men det var der ingen andre, der gjorde. Det var mig, der ringede til Werder Bremen og sagde, de skulle købe Thomas, og at de kunne få ham til halv pris, hvis vi fik lov at beholde ham et halvt år, så han kunne skyde os i Champions League, siger Solbakken og forklarer:

- De ville have én spiller, og det var Ludwig Augustinsson. Delaney ville de ikke have, og aftalen blev kun til noget, fordi jeg sagde, at de ikke fik Augustinsson, hvis de ikke kiggede en ekstra gang på Thomas Delaney.

Har de så sagt tak?

- Nej, men vi fik jo en tak nu, kan man sige, fortæller Ståle Solbakken med henvisning til millionerne fra videresalgsklausulen.

Thomas Delaney har underskrevet en fire-årig aftale med Borussia Dortmund.

Nyt stort salg: Superliga-klub sælger VM-målmand

Drama i kroatisk VM-lejr: Spiller sendt hjem - nægtede at spille

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: