Ståle om dommerhjælp i Parken: Det er en myte!

SønderjyskE mente, at dommeren (igen) havde været med FCK i Parken, men manager Solbakken afviser, at der er noget om den sønderjyske snak

FCK-manager Ståle Solbakken afviser, at hans mandskab skulle få særbehandling af dommerne i Parken (Foto: Jens Dresling)
FCK-manager Ståle Solbakken afviser, at hans mandskab skulle få særbehandling af dommerne i Parken (Foto: Jens Dresling)

PARKEN (Ekstra Bladet): Da bussen fra Sønderjyske Turistfart rullede ud af Parken og satte kursen mod Haderslev, var det med nul point i bagagen - og en flok frustrerede spillere i sæderne. 

De havde ikke fortjent point mod FCK, men mente alligevel, at de burde have fået det. For SønderjyskE havde bolden i nettet et kvarter før tid, men dommer Michael Johansen blæste frispark til FCK-målmand Robin Olsen begået af Marcel Rømer.

- Jeg presser ham, så han taber den. Jeg synes ikke, at det skal være nok til at give et frispark. Det er ikke i nærheden. 

- Selvfølgelig skal målmanden beskyttes, men ikke så meget. Den var nok ikke blevet fløjtet i mange andre kampe, og var det sket i det andet felt…, sagde SønderjyskE’s Marcel Rømer uden at fuldføre sætningen.

Ingen var dog i tvivl om, hvad han mente. Var noget lignende sket i SønderjyskE-feltet, var der blevet dømt mål.

Benjamin Verbic bliver omfavnet af FCK-holdkammeraterne efter sin fremragende scoring til 1-0. Det viste sig at blive kampens eneste træffer. (Foto: Jens Dresling) FC København Klasse-kasse afgjorde topkamp: FCK tættere på guldet

Situationen hvor Robin Olsen tabte bolden i eget net efter duellen med Rømer blev ikke vist på storskærmene efterfølgende, og det var også noget, de var godt sure over i SønderjyskE-lejren.

- Det er vist kun kontroversielle kendelser til FCK’s fordel, der bliver vist herovre, sagde SønderjyskE-træner Jakob Michelsen, der med egne ord ikke gad kommentere dommerkendelser, men alligevel ikke kunne lade være.

- Jeg kan konstatere, at der bliver givet og taget i mange dueller i dag. Det er spændende, om den var blevet dømt i den anden ende også, sagde Michelsen og lod et ’det var den ikke’ svæve i luften.

Superligaen Brøndby statister i FCM-opvisning

SønderjyskE er langtfra det første hold, der har følt sig snydt i Parken i denne sæson. Den sang har Viborg også sunget, og senest Randers i pokalkvartfinalen. 

Men det er ikke noget, som Ståle Solbakken gider høre på, og han leverede derfor en lang verbal salve mod SønderjyskE.

- Nu skal jeg remse lidt op. Forrige gang vi var i SønderjyskE, gik deres træner ud og sagde, at det straffespark havde vi fået i Parken. 

- De råber om straffepark, og de råber om dit og dat. Sådan er det at være tophold, kan I sige til SønderjyskE. Det er derfor, de får de billige straffespark i Haderslev. De er tophold, sagde Solbakken, der var svær at stoppe, da han først havde fået talt sig varm:

- De bliver taget på faktafejl. Han (Jakob Michelsen, red.) insinuerer, at vi får straffespark, men hvornår tog Nicolai Jørgensen sidst et straffespark i Parken? Det er bare en myte og sludder fra ende til anden.

FCK betalte i sommer 18 mio. kr. for Federico Santander. Til sammenligning har SønderjyskE betalt 800.000 kr. for Pierre Kanstrup, der til den pris er klubbens dyreste spiller nogensinde (Foto: Anders Brohus) SønderjyskE Se tallene: Derfor er det 'den usandsynlige topkamp' i Parken

FCK har fået ét straffespark i denne sæson – mod SønderjyskE på udebane – men sønderjyderne fire gange har fået tildelt spillets største chance.

Se hændelsen med Robin Olsen, der har skabt debat efter FCK-sejren øverst oppe i artiklen.

240 kommentarer
Vis kommentarer