Ståle om omdiskuteret mål: 'Det er en skandale'

FCK vil have, at det første mål fra 2-1-sejren over AaB bliver tildelt Jonas Wind. Og manager Solbakken var alt andet end tilfreds med, at det på Parkens egne storskærme blev noteret som et selvmål

PARKEN (Ekstra Bladet): FC København kæmper for, at Jonas Wind bliver tilkendt den første scoring fra 2-1-sejren over AaB.

Den unge angriber scorede efter kun 12 minutters spil mod nordjyderne, men oppe på måltavlen blev hans navn efter nogle minutter fjernet og erstattet med Jakob Blåbjergs.

AaB’eren havde tæt på mållinjen sidste fod på Winds fine afslutning, men københavnerne mener altså, at målet skal gå til Wind - og manager Ståle Solbakken var alt andet tilfreds med manden med ansvaret for storskærmene.

- Det var ikke et selvmål, og jeg skal have fat i ham, der styrer den storskærm. Han skal stå skoleret i morgen. For det er en skandale, at der stod Blåbjerg på vores egen skærm.

- Hvis ikke man kan se, at det er Jonas’ mål, så skal man have 14 dages ferie! Bolden var på vej over stregen, og det må være en journalistisk opgave at sørge for, at han får det, sagde Ståle Solbakken, der var meget tilfreds med den 19-årige angriber og resten af FCK’erne.

doc6zq51x2vp408xz7nol8.jpg
Det var en godt gennemført kamp, men én ting bekymrer FCK-manageren: Dødboldene. Igen lukkede FCK en scoring ind efter en dødbold.

- Det er livsfarligt hver gang, at modstanderne har dødbolde. Mod FC Nordsjælland slipper vi et mål ind på dødbold, så tager vi til Herning og slipper to ind, inden vi tager Brøndby og slipper et ind.

- Mod AaB slipper vi også et ind på dødbold og oven i købet har de helt til sidst et frispark på overliggeren, sagde Ståle Solbakken, der efter nederlaget til FC Midtjylland ellers terpede dødbolde på træningsanlægget.

- Og nu har vi i de to næste kampe Harlem Globetrotters helt uden teknik, men med stor effektivt.

- Det er hjørnespark og lange indkast fra midterlinjen, sagde Ståle Solbakken med henvisning til de kommende kampe mod Horsens' store drenge.

Mod østjyderne bliver det formentlig genvalg til Jonas Wind, der erstattede skadede Pieros Sotiriou i front og altså - måske - scorede sit første Superliga-mål.

- Det synes jeg, og min jubel var berettiget. Den er ikke på vej forbi og går også i mål, hvis ikke han rammer den, så jeg er ikke i tvivl.

- Jeg ved, at klubben kæmper og gør alt for, at det bliver mit mål. De prøver at få dommeren til at se det for anden gang, sagde Jonas Wind, der er søn af team manager Per Wind og et produkt af FCK’s talentskole.

- Jeg er kommet i Parken, siden jeg var lille, så det var super dejligt at stå på banen selv. Jeg nyder det og var ikke nervøs.

- Selvfølgelig var jeg spændt, men jeg har mod på mere. Jeg synes, at jeg gjorde mit, og jeg er klar, hvis Ståle vælger mig. Jeg har tro på egne evner og mod på mere, sagde Jonas Wind, mens aftenens anden FCK-målscorer, Viktor Fischer, med et kæmpe smil kæmpede den unge angribers sag:

- Det var ikke et selvmål. Han retter den knap nok af, men rammer den jo bare. Selvfølgelig er det Jonas, der scorer.

- Vi appellerer, fandeme, vi går ind og appellerer som klub. Jeg vil ikke finde mig i det.

Se TV3 Sports indslag om FCK'erne Jonas og Per Wind:

Fabelagtige Fischer frelste FCK 

202 kommentarer
Vis kommentarer