Annonce:
Annonce:

Ståle raser: Stjernen offer for kampagne

Den norske manager i FC København er mildest talt ikke tilfreds med, at Fodboldens Disciplinærinstans nu kigger nærmere på Federico Santander

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Mandag var meldingen over for Ekstra Bladet, at der nok ikke kom en sag ud af Federico Santanders mulige knæspark på Emiliano Marcondes og mulige slag i nakken på Andreas Maxsø, men tirsdag har Fodboldens Disciplinærinstans bekræftet, at der afholdes møde om Federico Santander.

På et telefonmøde skal det altså vurderes, om instansen vil gå videre og tage sagen op, eller om Federico Santander går fri.

En karantæne vil være et hårdt slag for både Santander og FC København, der på mandag møder rivalerne Brøndby IF på udebane i Superligaen.

Og FC København-manager Ståle Solbakken er langt fra tilfreds med, at der nu bliver kigget nærmere på sagen. Han mener, det sker efter blandt andet et mediepres.

Annonce:

- Det er journalister, tilskuere og fans, der driver en kampagne for eller imod, og så bliver presset derefter, siger Solbakken til bt.dk.

Se tv-eksperter være vrede over manglende Santander-karantæne i tv-klippet over artiklen

- I det ene øjeblik siger de (Fodboldens Disciplinærinstans, red.), at den her sag med 99 procent sikkerhed ikke bliver taget op, og så bliver den ene procent hængende og drives frem af en kampagne, Det er der ingen, der kan være tjent med, siger Ståle Solbakken.

Artiklen fortsætter under billederne

58290656.jpg 

61593907.png

Smidt ud i FCK: Nu scorer han topjob

FCK-manageren fastholder, at han ikke mener, der er tale om voldelig adfærd, og at det maksimalt havde givet et gult kort, hvis dommeren havde set den.

Efter kampen søndag fortalte dommer Michael Johansen blandt andet til Onside, at han ikke havde set situationen, hvor Federico Santander giver Emiliano Marcondes et knæ i baglåret langt væk fra bolden.

Annonce:

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar til Ståle Solbakkens kritik fra Jens Hjortskov fra Disciplinærudvalget, mens Ståle Solbakken i øjeblikket sidder i møde og derfor ikke har tid til at uddybe sine synspunkter yderligere.

Her fortæller Emiliano Marcondes sin version af situationen med Federico Santander:

Se episoden, hvor Santander slipper for rødt her:

Solbakken opgiver forlængelse: FCK-profil kan ryge til sommer

Modsiger eksperter efter kupforsøg: 'FCK-stjernens attitude er pissefed'

Straffes Santander efter svinestreger? Her er svaret fra DBU

'Han overspiller helt vildt - men jeg forstår ikke DBU'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: