Ståle skifter ud til pokalderby

Reservemålmand Thomas Kaminski starter inde i pokalsemifinalen mod Brøndby, og manager Ståle Solbakken garanter også Andreas Cornelius en startplads

Andreas Cornelius startet som oftest på bænken i Superligaen, men får lov at starte inde i onsdagens pokalkamp mod FCK (Foto: Jens Dresling)
Andreas Cornelius startet som oftest på bænken i Superligaen, men får lov at starte inde i onsdagens pokalkamp mod FCK (Foto: Jens Dresling)

FC København-manager Ståle Solbakken kommer til at skifte ud på flere pladser til onsdagens pokalsemifinale mod Brøndby i Parken.

Det betyder startpladser til reservekeeper Thomas Kaminski, den mod SønderjyskE karantæneramte William Kvist og Andreas Cornelius.

– Der bliver nogle ændringer. Målmændene bytter, Kvist spiller nok og også Cornelius. Ellers må vi se, hvordan spillerne har det i de kommende dage, sagde nordmanden efter søndagens 1-0-sejr over SønderjyskE i Superligaen.

Sport og Spil Derfor kan Ståle bruge flere penge end de andre

Mesterskabet har naturligvis førsteproritet i Parken, men pokalen tager de også gerne med, og turneringen er samtidig en god mulighed for Solbakken for at give spilletid til nogle af de folk, der som oftest varmer bænk.

Nordmanden har Superligaens bedste trup og vil - uanset hvordan han blander kortene - kunne stille med et mandskab, der har gode muligheder for at nå pokalfinalen Kristi Himmelfartsdag.

Det var denne situation omkring det annullerede mål, der fik SønderjyskE til at kritisere både dommer og brugen af storskærme i Parken (Foto: Jens Dresling) FC København Tidligere topdommer: Få nu styr på de storskærme

Indsatsen mod SønderjyskE var opløftende, og Solbakken var yderst tilfreds med spillernes reaktion efter den sløje indsats i Farum for to uger siden:

- Det var vældig pinligt mod Nordsjælland, og jeg tror, at de vidste, at hvis det skete igen, så var nogle af dem i fare for at komme ud og se resten af sæsonen.

- Så det var godt, at vi fik revanche, og at spillet er tilbage på skinner.

6 kommentarer
Vis kommentarer