Ståle slås med disciplinen

FCK-spillerne har fået alt for mange tidlige badebilletter på det seneste. Det er træner Ståle Solbakken i den grad ikke tilfreds med

To udvisninger på fire dage!

Det halter med disciplinen i FC København. For det har været to dumme udvisninger, som burde være undgået.

Benjamin Verbic blev udvist i torsdags, fordi han råbte fuck off til dommeren. Og søndag var den gal igen, da Daniel Amartey sendte en albue direkte i ansigtet på Emiliano Marcondes. Og det var dumt, fordi dommeren i begge tilfælde stod lige ved siden af.

TV: Her bliver Amartey smidt ud

Spillerne fik også en skideballe af cheftræneren efter 1-1 kampen mod FC Nordsjælland.

For Ståle Solbakken var ikke tilfreds med at spille endnu en kamp i undertal. Og tilmed én time.

- Det er utilgiveligt overfor holdet. Selvfølgelig har Ståle fortalt i omklædningsrummet, at man kun gør det én gang. Men den slags kan ske for alle på et tidspunkt. Og Amartey gjorde det ikke med vilje, forklarer Nicolai Jørgensen.

Cheftræner Ståle Solbakken var ikke tilfreds med at spille i undertal. Specielt ikke efter en kamp i torsdags, hvor FCK også måtte spille i undertal.

- Daniel Amartey sætter holdet i en meget svær situation. Og det er ikke godt nok, og det har jeg fortalt spillerne, siger cheftræneren og slår fast:

- Men vi er det bedste hold med 11 mod 11, vi er det bedste hold, da vi er 10 mand, og vi er det farligste hold med ni mand på banen, mener han.

Se også: FCK reddede point med to i undertal

Ståle Solbakken gamblede i pausen, da han gik over og spillede 3-4-2 i håbet om at straffe FCN, der tydeligvis var kommet til Parken for at hente ét point.

- Vi fik det mål, vi ville have. Og så skiftede vi til 5-3-1. Jeg brugte min tredje udskiftning efter én time, fordi jeg ville have mere power på banen, forklarer han om den tredje udskiftning.

En udskiftning, der betød, at FCK blev reduceret til ni mand kort efter, da Per Nilsson måtte forlade banen med det, der ligner en slem knæskade.

32 kommentarer
Vis kommentarer