Ståle ville hente fanfavorit: Men russere kom med sindssygt tilbud

Ragnar Sigurdsson ville gerne 'hjem' til FC København, men så kom russiske Rubin Kazan på banen med et tilbud, som den islandske stopper umuligt kunne sige nej til

Ståle Solbakken forsøgte at hente Ragnar Sigurdsson i Fulham, men københavnerne kunne ikke hamle op med et russisk tilbud. Foto: ritzau/Jens Dresling
Ståle Solbakken forsøgte at hente Ragnar Sigurdsson i Fulham, men københavnerne kunne ikke hamle op med et russisk tilbud. Foto: ritzau/Jens Dresling

12. aug 18:30 FC København - AC Horsens

SuperligaenStadion: Parken, Danmark Dommer: Michael Tykgaard
FC København
1
1
Slut
AC Horsens

PARKEN /(Ekstra Bladet): Ståle Solbakken er fortsat på spillerjagt.

FCK-manageren håber at kunne få to nye spillere, inden transfersmækket smækker i med udgangen af august, men det er ingen let opgave.

For selv om de danske mestre er en økonomisk velpolstret klub, kan de slet ikke konkurrere med mange af de klubber ude i Europa, som de skal forsøge at slå på banen.

Det blev nok en gang bekræftet for nogle uger siden, da Solbakken forsøgte at hente Ragnar Sigurdsson ’hjem’ til FC København.

Den 31-årige islænding er noget af en helt blandt FCK-tilhængerne. De elsker ham lige så højt, som han elsker dem.

Sigurdsson, der har en lejlighed i den danske hovedstad, har på overkroppen tatoveret S12, som står for sektion 12 – tribuneafsnittet, hvor de mest inkarnerede FCK-fans holder til.

Den kompromisløse midterforsvarer ville elske at spille i FCK igen, og Ståle Solbakken forsøgte tidligere på sommeren at hente ham i engelske Fulham.

- Jeg havde på fornemmelsen, at det ville blive svært, men vi gjorde et forsøg. Han ville til os, men det hjalp ikke.

- Han fik et sindssygt tilbud (af Rubin Kazan, red.), som det var helt umuligt for ham at sige nej til. De tilbød fire gange så meget netto, som vi kan give brutto, sagde Ståle Solbakken efter 1-1-kampen mod Horsens.

Ragnar Sigurdsson (tv.) ville gerne til FCK, men pengene var så store i Rusland, at han i stedet blev lejesvend i Rubin Kazan. Foto: ritzau/Jens Dresling
Ragnar Sigurdsson (tv.) ville gerne til FCK, men pengene var så store i Rusland, at han i stedet blev lejesvend i Rubin Kazan. Foto: ritzau/Jens Dresling

FCK-manageren har knap tre uger til at finde spillere, der for det første er gode nok og for det andet er til at betale.

- Vi arbejder stenhårdt med det, men det er ikke nemt. Så det er først og fremmest dem, jeg allerede har, der skal gøre det.

- Så må vi se, om vi kan fylde på med én eller to, sagde Ståle Solbakken, der kan blive hjulpet af en kvalifikation til Champions Leagues gruppespil:

- Det er vældig få forundt at spille i Champions League, så det ville nok gøre det nemmere, hvis vi kom med.

Det kræver dog samlet sejr over Qarabag, og det er ikke, fordi FCK ligefrem er flyvende for tiden.

Mod Horsens blev en skidt 1. halvleg efterfulgt af en godkendt 2. halvleg, og det er takterne fra de sidste 45 minutter, at københavnerne skal tage med til Aserbajdsjan i næste uge.

- Vi skal et niveau eller to op. Lige nu er vi ikke der, hvor vi gerne vil være. Vi kæmper med en masse forskellige ting, men det vigtige er, at drengene fightede og støttede hinanden og ikke gav op.

- Vi har ikke marginalerne med os. For mig at se er deres mål soleklart offside. Det kunne være gået galt, men ser man kampen som helhed, burde vi have vundet den her, sagde Solbakken efter FCK's tredje uafgjorte Superliga-kamp på stribe i Parken.

Mod Horsens blev mestrene reddet af en hovedstødsscoring af Santander med et kvarter igen.

Se også: FCK kan ikke vinde i Parken: Kun 1-1 mod Horsens

Se også: Brøndby belastet af fortiden: Slår man FCK, er man guldfavorit

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen