Ståle: Vraget FCK'er sagde nej til attraktive tilbud

FC Københavns cheftræner, Ståle Solbakken, bekræfter, at Youssef Toutouh har afvist et skifte til en anden skandinavisk klub

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Der har været meget fokus på Youssef Toutouhs situation i FC København i den forgangne uge, og meget tyder på, at den 25-årige offensivspiller har spillet sin sidste kamp for klubben.

Men selv om han er langt fra truppen i FC København, kunne Ekstra Bladet forleden fortælle, at han havde takket nej til et skifte til IFK Göteborg. Og klubbens cheftræner, Ståle Solbakken, bekræfter nu, at Toutouh har afvist nogle tilbud. Det fortæller han i et interview med Copenhagen Sundays.

- Han (Youssef, red.) har sagt nej til nogle attraktive tilbud fra skandinaviske klubber, som kunne have giver os (FCK, red.) nogle penge. Og han kunne have fået en god start i en ny klub, men det er Youssefs valg, fortæller Solbakken.

Solbakken fortæller desuden også, at Toutouh formentlig har spillet sin sidste kamp i FC København-trøjen, og det er hovedpersonen enig i. Det fortæller han ligeledes til Copenhagen Sundays.

- Som det ser ud lige nu, så ja, det tror jeg. Men som sagt, også når jeg selv har været med til at bestemme og vælge, så jeg har det fint, fortæller Touotuh, der tilføjer, at han tager det roligt med hensyn til at finde en ny klub.

Toutouh har spillet 171 kampe for FC København og scoret 18 mål.

FCK-stjernens nedtur total: Nu er hans navn fjernet

Overblik: Her er 14 store spillere til din klub

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+