Ståles store dilemma: Kæmpebud på FCK-profil

Skal jeg sælge eller ej? Ståle Solbakken er i et større dilemma omkring Daniel Amartey

Daniel Amartey er eftertragtet, og kan ryge til en større europæisk liga, hvis Solbakken vil sælge (Foto: Anders Brohus)
Daniel Amartey er eftertragtet, og kan ryge til en større europæisk liga, hvis Solbakken vil sælge (Foto: Anders Brohus)

Det var godt set af FCK-manager Ståle Solbakken, da han sidste sommer hentede den ghanesiske midtbanespiller Daniel Amartey i Djurgården.

I FCK har Amartey udviklet sig kolossalt på en position på den centrale midtbane, så han både kan dække midterforsvar og midtbane.

I de europæiske kampe har Amartey også leveret varen, og det er blevet bemærket blandt klubber i de større ligaer.

Se også: Visumproblemer koster FCK-profil Europa League-kamp

Interessen fra flere klubber er så konkret, at der er landet flere bud de seneste uger hos FCK.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har både Premier League-klubben Leicester samt franske Olympique Marseille lagt et konkret bud på den ghanesiske landsholdsspiller.

Derudover lurer den tyrkiske storklub Galatasaray på at smide et bud, ligesom et par andre Premier League-klubber også gør det.

Fælles for alle klubber er, at de ikke just mangler penge på bankbogen.

- Jeg vil selvfølgelig ikke kommentere klubnavne, men jeg kan sige så meget, at det er rigtigt, at der er konkrete bud og stor interesse for Daniel. Der er tale om store bud, som er i den størrelse, der er meget usædvanligt for spillere i Skandinavien, forklarer Amarteys agent Hasan Cetinkaya til Ekstra Bladet.

Se også: Kommentator: Kvist skal kæmpe for en startplads i FCK

Det har uden tvivl sat FCK-manager Ståle Solbakken i et større dilemma. Han hentede Amartey for et sted mellem 15-17 mio. kr. for et år siden, og han kan uden problemer allerede nu hente langt over det dobbelte ind på et salg.

Men hidtil har FC København været afvisende over for klubbernes henvendelser, og noget tyder på, at man skal helt op over 8 mio. euro (ca. 60 mio. kr.), før Solbakken får svært ved at forsvare at holde på Amartey, når han samtidig har hentet William Kvist ind til den centrale midtbane. 

TV: FCK er godt besat på den centrale midtbane. Se Amarteys nye konkurrent Kvist score mod Sønderjyske i weekenden

Ståle Solbakken sagde i weekenden til BT, at han mener, at Amartey bør blive mindst en sæson mere i FCK.

Men uanset hvad udfaldet bliver, så respekteres FCKs beslutning.

- Ståle hentede Daniel til FCK og har en stor andel i hans udvikling. Han har givet ham utrolig stor tillid, og det er ene og alene hans beslutning, om han vil slippe Daniel nu. Vi står fuldt og fast bag Ståle Solbakkens beslutning, for Daniel har det rigtig godt i København, men selvfølgelig har han også ambitioner om at spille på allerhøjeste niveau, lyder det fra Amarteys agent Hasan Cetinkaya.

Se også: Zanka om bizart volley-smash: Var ikke usportsligt

46 kommentarer
Vis kommentarer