Annonce:
Annonce:

Stærkt påvirket efter chok: - Det er dybt tragisk

Det ser ikke godt ud for Carlos Zeca, der ifølge cheftræner Jacob Neestrup tror, at han igen er blevet ramt af en alvorlig skade

Lerager dukkede AGF med sen scoring i Neestrup-debut. Se highlights fra kampen her
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

- Jeg har givet ham en krammer, men der var ikke mulighed for at snakke med ham ... Han var meget ked af det.

Det var en tydeligt påvirket Jacob Neestrup, der kom ud til pressen kort tid efter, der gik et gys gennem Parken søndag aften.

For selvom den nye cheftræner kunne glæde sig over en 1-0-sejr over AGF, så var det noget helt andet, der fyldte. Sent inde i tillægstiden blev FCK's anfører, Carlos Zeca, således båret fra banen med det, der ligner en ny alvorlig knæskade.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Tariq Mikkel Khan
Foto: Tariq Mikkel Khan

- Jeg kan ikke stå her og give en diagnose her, og vi har heller ikke fået den endnu. Men jeg tror, at alle, der har siddet herinde, godt kan se ... ja ... at det er trist, lød det i første omgang fra Jacob Neestrup.

- Det ligner noget, han havde prøvet før?

Annonce:

- Det må jeg sige ja til. Desværre, svarede Neestrup med henvisning til den korsbåndsskade, som Carlos Zeca blev ramt af for præcis et år i siden, og som betød, at han måtte tilbringe ti måneder på sidelinjen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Tariq Mikkel Khan
Foto: Tariq Mikkel Khan
 

Dermed tyder noget på, at FC København igen skal se frem til at spille uden deres anfører og store profil. Men det er ikke noget, der fylder hos Jacob Neestrup lige nu.

- Jeg kan slet ikke overskue konsekvenserne for os som hold. Det eneste, jeg har tænkt på, er konsekvenserne for Carlos.

- Jeg synes, det er så dybt tragisk, at en så stor spiller - og endnu større personlighed - der gør alt hver dag for den her klub i alder af 33 år får en alvorlig skade.

- Det er svært at komme sig over, men han har bragt sig tilbage på det her fodboldhold med sin karisma og sin tilstedeværelse, og det eneste, jeg kan overskue - og det kan jeg ikke engang - det er at tænke på ham, før jeg kan tænke på, hvad det har af konsekvenser for mig og hans holdkammerater.

Annonce:

- Jeg bliver ked af det
Flere spillere var også tydeligt påvirket efter søndagens opgør, hvor tankerne mest af alt blev sendt i Carlos Zecas retning.

Blandt dem var Mohamed Daramy, der har et særligt godt forhold til anføreren.

- Det er vores kaptajn. Han er en stor leder og tager en masse ansvar, og det er ærgerligt for ham, at det skal ske igen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Tariq Mikkel Khan
Foto: Tariq Mikkel Khan
 

- Jeg bliver helt ked af det, når jeg ser det. Zeca har et stort og specielt plads i mit hjerte, og han betyder meget for mig og for holdet, så det gør ekstra ondt, at vi mister ham.

Den australske FCK-keeper Mathew Ryan var også ked af at sin anfører forlade banen på en båre, efter han på midten af banen gik i græsset og med det samme signalerede ud til bænken.

- Det sætter en dæmper på følelsen derinde (i omklædningsrummet, red.). Vi ved ikke, hvad omfanget er endnu, og jeg er sikker på, at han skal scannes nu eller i morgen. Men hans egen følelse er, at det ikke er godt.

Annonce:

- Uanset hvad det er, så vil vi være der for ham og støtte ham.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: